👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie rozumiem. Bodajże w 2006 jak wychodził X360, graficzka była na poziomie, mało, który komp taką wyciągał. Było WOW. Teraz płacisz ponad 2 kapcie, jeśli się nie mylę, żeby dostać sprzęt, który osiąga grafikę na poziomie 75% tego, co teraz ogarniają komputery za te 2 klocki. Gdzie tu logika? Żeby wydawać 319zł za grę (ostatnia propozycja Sony). Żeby płacić abonament, za to, żeby wielmożni Panowie z Sony dali nam możliwość połączenia się z internetem? Nie potrafię tego ogarnąć.

Zeby teraz kupic PS4 albo XNone, to trzeba byc po prostu debilem. I tyle. Dajacym sie r🤬ac w dupe debilem, ktory leci na nowosc, nie czekajac na rzetelne recenzje.
Nie sprzedaje ktos Wii? Bo potrzebuje stara wersje, zeby wspolpracowala z grami z GaCka.
Nie sprzedaje ktos Wii? Bo potrzebuje stara wersje, zeby wspolpracowala z grami z GaCka.

a tak sie brechtamy z rosjan ze to ich styl zycja a unas to ?????????

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie