ale co ja tam wiem, na premiery w kinach też nie chodzę, bo najzwyczajniej tłum mnie wk🤬ia.

Polactwu rzucić gówno, to się będą o nie zabijali. Nie dziwota, że ten żałosny narodek tak ostro jest j🤬y w dupska.
To że ciebie jebią nie znaczy że każdy ma takie c🤬jowe życie królu zmywaka
Nie sprzedaje ktos Wii? Bo potrzebuje stara wersje, zeby wspolpracowala z grami z GaCka.
NafazowanyKoleś, to sobie pograj w forze, gran turismo, gta 5, halo gow, ufc, tekkena, gry kinect/ps move. Zazwyczaj sapią ci których nie stać na zabawkę, przecież tv też można mieć w kompie (tuner/dekoder), po kij kupować telewizor? Podpowiem ci, bo tak jest k🤬a wygodniej, mam ochotę pograć albo wpadną goście to włączam konsolę, gram 15min, godzine, dwie, wyłączam i cześć a nie jebię się z budą, kabelkami, klawiaturką i myszką tam i z powrotem. 99% ludzi z konsolą ma pc więc to ty jesteś zacofany i wiele cie omija
![]()
Jedyny twój argument który w ogóle trzyma się kupy, to gry, które wydane zostały tylko na konsole.
Napisałem, że nie sapię, ino pytam po c🤬j, ale widocznie tak się zdenerwowałeś biedny, że aż nie zauważyłeś tego, co napisałem. Za swój komputer mógłbym kupić dwie sztuki ps4, tylko jak już zapytałem - no po c🤬j?
Do tekstu o telewizorze się nie odnoszę, bo nic o tym nie wspominałem oprócz możliwości przerzucenia obrazu z komputera na tv (czyli to co konsola).
Masz cechy egocentryka i to mocno zakompleksionego. Mówisz, cytuję:
mam ochotę pograć albo wpadną goście to włączam konsolę, gram 15min, godzine, dwie, wyłączam i cześć a nie jebię się z budą, kabelkami, klawiaturką i myszką tam i z powrotem.
W ogóle nie wziąłeś pod uwagę faktu, nawet na to nie wpadłeś, że ludzie mają w różny sposób poustawiany sprzęt. I nie mają tylko jednego telewizora w domu. To, że ty bys musiał z jednego pokoju do drugiego zap🤬lać z budą jak mówisz i całym osprzętem to nie musi oznaczać, że ja i ktoś tam też tak musi. Dla mnie to jest kwestia wejścia w opcje i konfiguracja, dla kogoś może być podłączenie kabla. No ale egocentryk nie liczy się ze zdaniem innych, więc dla ciebie każdy musi gonić po chałupie z "budą" albo telewizorem na plecach, najlepiej całym biurkiem, żebyś mógł powiedzieć, że ty nosisz tylko lekką konsolę.
Dla ciebie to ja jestem zacofany, bo mam cały sprzęt w domu ze sobą połączony i w każdej chwili mogę przez ten pc połączyć się z czym chcę? Jestem zacofany, bo mogę sobie grać/przeglądać neta i w tym samym czasie może lecieć film na tv w innym pokoju odtwarzany na komputerze? Za dwa PS4 możesz złożyć pc, który obsłuży nawet kilka monitorów, także telewizorów i to jest dla ciebie zacofanie? Dla mnie to ty jesteś zacofany, bo musisz zap🤬lać do konsoli postawionej przy tv, żeby zagrać w grę za 300złotych, a jak chcesz sprawdzić czy ktoś wrzucił nowy komentarz na sadolu to znów zap🤬lasz do innego pokoju w którym masz komputer. < powyższe również sugeruje, że jesteś egocentrykiem. No ja jestem zacofany bo nie mam KONSOLI, no chłopie, ja obsługuję wszystko nie ruszając dupska z fotela, a rzucasz mi jakimiś pierdołami o noszeniu budy

Wycinek z wiki:
Egocentryzm (łac. ego - ja + centrum - środek) – tok rozumowania, który polega na centralnym umiejscowieniu własnej osoby w świecie. Niezdolność do akceptowania innych poglądów i postaw niż własne.
W życiu człowieka egocentryzm jest naturalną postawą rozwojową, zarówno umysłową jak i moralną, na określonym etapie rozwoju dziecka (okres przedszkolny). Później, a szczególnie w życiu dorosłym, jest objawem niedojrzałości, a co za tym idzie niedostosowania do życia w społeczeństwie.
Tak tak, powinieneś to zapamiętać zanim znów coś powiesz.
Co więcej, ja sp🤬alam, bo w gruncie rzeczy koło c🤬ja mi lata czy ktoś gra na konsoli czy nie, akceptuję zdanie innych i nie wciskam nikomu własnych przekonań na siłę. To zabawne, jak jeden fanatyk wciąga inną osobę w wojenkę konsolowców. I odpisałem, prawie się wkręciłem.