👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Debile, za miesiąc-dwa będzie to samo tylko 50-100 euro taniej i do tego będą wersje z lepszymi dodatkami i (co najważniesze) z poprawionymi błędami po które to błędy aktualni "betatesterzy" stoją w kolejkach

Nie rozumiecie?!
To jest tak samo jak ze srajfonem pierwszej generacji.
Jebię na xpudło i ps, wolę peceta. Jak będę chciał pograc na padziew to przydupcę go do kompa, a komputer do 40 calowego tv.
To jest tak samo jak ze srajfonem pierwszej generacji.
Jebię na xpudło i ps, wolę peceta. Jak będę chciał pograc na padziew to przydupcę go do kompa, a komputer do 40 calowego tv.
hahaha myśleli że braknie a tu nawet połowy nie wykupili... Polska to nie USA - tam za normalną wypłatę kupujesz 6 takich konsol. W Polsce ani jednej.

Janki to nie warszawa ale dobra, okoliczna wiocha się z nadarzyna i pruszkowa zjechała.

RockyWood napisał/a:
hahaha myśleli że braknie a tu nawet połowy nie wykupili... Polska to nie USA - tam za normalną wypłatę kupujesz 6 takich konsol. W Polsce ani jednej.
no to przykro mi że nawet na jedną cie nie stać...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie