Burek raczej długo nie pożyje jak będzie tak odp🤬lał

Podrzucił psa koledze z sąsiedniej celi 🤣
podpis użytkownika
Ja to miejscowy troll xD

Wyobraźmy sobie, że ten pies to jednoosobowa działalność gospodarcza, a te duże tam to ZUS, skarbówka i NFZ.
bambinizm napisał/a:
Wyobraźmy sobie, że ten pies to jednoosobowa działalność gospodarcza, a te duże tam to ZUS, skarbówka i NFZ.
Odstaw mefedron, bo szkodzi ci na łeb.

Zulu-Gula napisał/a:
Nie trzeba odstawiać. Z góry założyłeś, że to ćpam, bo tak... No weeeźOdstaw mefedron, bo szkodzi ci na łeb.

Zulu-Gula napisał/a:
Ale typ dał naprawdę trafne porównanie, więc może ty zamknij łep bo marnujesz miejsce w sekcji komentarzy tymi wysrywami

podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zulu-Gula napisał/a:
wyczuwam urzędnika z ZUS.
Wygląda jak krótkowłosy border collie albo jakaś niedaleka mieszanka, szkoda że dalej filmiku nie ma bo widać na końcu że się podniósł i już był na zgiętych łapach gotowy do powrotu na ring
dla nich takie loty to nic krowa będzie mu posłuszna czy tego chce czy nie

Cymesowy napisał/a:
Wygląda jak krótkowłosy border collie albo jakaś niedaleka mieszanka, szkoda że dalej filmiku nie ma bo widać na końcu że się podniósł i już był na zgiętych łapach gotowy do powrotu na ring dla nich takie loty to nic krowa będzie mu posłuszna czy tego chce czy nie
Nawet lew czuje respekt przed, dajmy na to, takim bawołem, wiedzą ze nawet jedno kopnięcie może prowadzić do złamań czy obrażeń wielonarządowych. Byki mają potężną siłę, uderzenie z kopyta to jak uderzenie z młota.

Byki ważą tonę, tyle co dzisiejsze małe samochody. Przeciętny młot 15-20 kilo, chyba że rudy, to jakieś 60 kilo, przy metrze osiemdziesiąt.
No ale na c🤬j ja się wypowiadam, skoro i tak wiadomo...
No ale na c🤬j ja się wypowiadam, skoro i tak wiadomo...