A poniewaz widac ze sa to "trendowe" cioty (dziary na ryju, rurki, te zj🤬e workowate dzinsy na julkach, vejpy i inne zalosne gimbowe gowna) to wystarczy jeden atencjusz ktory mial 5 min slawy post mortem zeby 100 innych poszlo w ich slady. Dla mnie bomba.
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
A poniewaz widac ze sa to "trendowe" cioty (dziary na ryju, rurki, te zj🤬e workowate dzinsy na julkach, vejpy i inne zalosne gimbowe gowna) to wystarczy jeden atencjusz ktory mial 5 min slawy post mortem zeby 100 innych poszlo w ich slady. Dla mnie bomba.
Absolutnie sam nie rozumiem, jak może się to komuś podobać ale wiesz... jednak ludzie są różni i każdy nosi się jak lubi. Tak najzwyczajniej trzeba oceniać ludzi po tym co robią a nie jak wyglądają. A to że potem laserek na ryju będzie grany albo będą popełniać samobójstwa to oni będą czuć ból nie Ty, więc na c🤬j się tym przejmować. A że inne z🤬by będą to naśladować? To dobrze, słabi się eliminują sami, zdrowo wychowane dziecko nigdy nie weźmie takiego przykładu.
podpis użytkownika
Deska deska deskaWszystko fajnie, tylko muzy c🤬jowa i za głośno. Niech nad tym jeszcze popracują
Nastepnym razem pojdzie mu lepiej ;]
CDN sadistic dział hard - hetzlich wilkommen!
podpis użytkownika
HardCore will never DIE!Mysle ze takich materialow bedzie coraz wiecej. Livestream w rekach atencyjnyc p🤬deuszy i julek zwieksza prawdopodobienstwo ze zrobia "ten krok" bo przeciez nie moga zawiezc publiki ktora ich oglada. Gdyby nie stream, pewnie stwierdziliby ze nie warto bo nie bedzie serduszek.
Zgadzam się z Tobą. Świetny mechanizm na polepszenie puli genowej ludzkości. Debile się sami wykluczają za lajeczki na fejsuniu... No i jakby nie patrzył, to zawze jednego kacapa mniej.
podpis użytkownika
Opis