👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powinien to nagrać od nowa jeszcze raz i założyć tym razem normalne portki nie potargane.
nic się nie zmieniło, kiedyś się zabijali przy piosence "ta ostatnia niedzieeeeelaaaa" a jeszcze wcześniej po przeczytaniu "Cierpień młodego Wertera"
Mógł chociaż kamerke ustawić lepiej... Po dziarach na gębie widać, że chory psychicznie był...
Krótkie, acz treściwe wideo - nie tracę czasu na jakieś babskie krzyki, tylko sama esencja.
CDN sadistic dział hard - hetzlich wilkommen!
CDN sadistic dział hard - hetzlich wilkommen!
takie chellenge to ja rozumiem, im wiecej polskich influencerow pojdzie w ta strone tym lepiej dla swiata
Ciekawa moda ...... nie żebym życzył komuś śmierci..... ale akurat jest pewien typ ludzi którzy w sumie mogą się w to bawić do woli
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie