Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:41
Był ostatnią nadzieją białych
konto usunięte • 2012-11-12, 11:01
Pewnie wielu z Was miało dzięki niemu nieprzespane nocki. Wówczas jedyny Polak który liczył się w stawce wagi ciężkiej a do dzisiaj jedyny który stoczył 4 walki o mistrzowski pas.Brązowy medalista olimpijski który być może walczyłby o złoto jednak z powodu kontuzji w półfinale musiał się wycofać z walki.Nienaganna technika,praca nóg,kapitalny lewy prosty,szybkość i wytrzymałość to największe atuty Andrzeja.Niestety największą wadą była jego psychika która uniemożliwiła mu zdobycie pasów.Długo może nie być tak dobrego Polskiego ciężkiego.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-12, 16:06
Andrew zawsze na propsie!!

A tak btw to przypomniał mi się mały skecz Dańca:)

Zgłoś
adriano001 2012-11-12, 16:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MUodyy 2012-11-12, 22:41
czakkk napisał/a:

@UP
Rockyego ktoś tu nie oglądał.

Dzięki Ziomek! Pół godziny próbowałem rozkminić i nie wpadłem na to! Oczywiście, że oglądałem

PS. mam nowy dzwonek w telefonie
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-13, 1:04
Za Andrzeja zawsze piwko, i za soundtrack Rockego nawet dwa o ile pamietam Vince Dicola.
Zgłoś
Yahoo 2012-11-13, 12:33
Połączyć psychikę Adamka z umiejętnościami Gołoty to byłby najlepszy zawodnik Wagi Ciężkiej wszechczasów.

Ktoś pisał, że Lennox to "ostatni prawdziwy mistrz". Pamiętam jego ostatnią walkę z Witalijem Kliczko. Witalij przegrał po 6 rundzie, bo lekarz nie dopuścił go do dalszej walki, a mógł tą walkę wygrać.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-20, 20:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Staycity 2019-09-25, 21:15
Nigdy nie zapomnę tych emocji chodź były źle chwilę jak i dobre ale zawsze mu kibiciwalen
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem