System parkowania w Chinach.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:15
System parkowania w Chinach.
W ostatnich trzech sekundach film jest przyspieszony, co widać na sekundniku zegara.
Mercedesy mają klasę. Mam ochotę sprzedać wszystkie moje auta, kupić dwudziestoletnią E-klassę i jeździć nią do końca życia.
Zulu-Gula napisał/a:
W ostatnich trzech sekundach film jest przyspieszony, co widać na sekundniku zegara.
To wystarczy wziąć na 0,75
Głupi system. Cała duża maszyneria którą ktoś musi serwisować a i tak praktycznie pewne że kogoś w końcu wciągnie, ktoś wpadnie a jeszcze ktoś inny zostanie uwięziony w środku, bo korzystają z tego parkingu zwykli ludzie i to wszystko tylko po to żeby zwiększyć wykorzystanie miejsca postojowego zaledwie trzykrotnie. Zwykły parking trzypiętrowy byłby tańszy i bezpieczniejszy
Zulu-Gula napisał/a:
Jeśli już to nieznacznie. Z doświadczenia wiem, że sekundniki na monitoringu IP chodzą nierówno i czasem "nadganiają".
Wszystko przez klikanie myszki. Gdyby nie kliknął to by mercsedes nie zniknął. Tak jeżdżę AUDI w TDI.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie