👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konik159 napisał/a:
taki dobry most.. wtf
jak nie zauważyłeś to obok wybudowany został nowy most,
Często takie rozwiązania stosuje się na większych trasach, aby nie zamykać drogi na czas budowy nowego mostu.

jonec napisał/a:
jak nie zauważyłeś to obok wybudowany został nowy most,
Często takie rozwiązania stosuje się na większych trasach, aby nie zamykać drogi na czas budowy nowego mostu.
W Polsce to nawet starych niema nie mówiąc o większych trasach

to nie jest most most jest nad wodą a to jest jak sie nie myle wiadukt...

W Polce bo go pewnie śrubka po śrubce rozbierali, przy okazji parę łapówek przy przetargu by poszło... Procedura by trwała ze 2 lata, a tam? Jeb, i wiaduktu nie ma

Można wybudować nowy zanim stary nie będzie się do niczego nadawał? Można!
U nas zbudować nie mogą, a jak zbudują to stoi tak długo aż sam się rozpadnie.
U nas zbudować nie mogą, a jak zbudują to stoi tak długo aż sam się rozpadnie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie