👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Takie bulgotanie czuł/a, się nażarł fasoli to ma, to tak jak ja się najebię i mam kac-kupę rano to oznacza, że poroniłem?

A niech sobie mają dzieci, skoro chcą, nikt im tego nie może zabronić.
Pod warunkiem że sami te dzieci zrobią.
Pod warunkiem że sami te dzieci zrobią.

Jeśli świat będzie dalej szedł w tą stronę w którą zmierza, czyli narzucanie coraz większej tolerancji dla takich ludzi, promowanie pedalstwa itd. to już niedługo w takich programach będą tematy tupu "Jestem hetero" "sypiam z kobietami" i jako goście i dziwadła będą pokazywani normalni faceci, kobiety. A wtedy tylko sznur i mocna gałąź będzie sposobem na normalność.

@mrowek1-85
Nie dopuszczą normalnych do TV,to by było zgorszenie,będą izolować i ja w zoo pokazywać...Odsuwając żarty na bok,to komuś zależy żeby społeczeństwo było takie "fajne,kolorowe,tolerancyjne",tylko dlatego,że takie społeczeństwo nie będzie zdolne do oporu.Już dziś byłyby trudne takie zrywy jak Powstanie Listopadowe,Powstanie Warszawskie,a co dopiero za 20lat,kiedy wszystkich za mordę będzie trzymał konsumpcyjny i tolerancyjny tryb życia.To o to chodzi,bo jaki opór będą stawiać tacy jak z parad równości?Dlatego tłumi się kneblem prawnym wszelkie przejawy patriotyzmu,nazywa się ludzi faszystami,antysemitami i znajduje paragrafy na to co może nieść za sobą jakiś opór i siłę.Chodzi o to żeby stłumić silne jednostki i jednocześnie lansować te słabe,tylko po to żeby narzucić nam pewien trend,pseudoliberalizm,równość.Wszyscy będziemy równi,jak będziemy mieli swój numer i będzie pracować w obozie korporacji żeby przeżyć kolejny dzień.
Nie dopuszczą normalnych do TV,to by było zgorszenie,będą izolować i ja w zoo pokazywać...Odsuwając żarty na bok,to komuś zależy żeby społeczeństwo było takie "fajne,kolorowe,tolerancyjne",tylko dlatego,że takie społeczeństwo nie będzie zdolne do oporu.Już dziś byłyby trudne takie zrywy jak Powstanie Listopadowe,Powstanie Warszawskie,a co dopiero za 20lat,kiedy wszystkich za mordę będzie trzymał konsumpcyjny i tolerancyjny tryb życia.To o to chodzi,bo jaki opór będą stawiać tacy jak z parad równości?Dlatego tłumi się kneblem prawnym wszelkie przejawy patriotyzmu,nazywa się ludzi faszystami,antysemitami i znajduje paragrafy na to co może nieść za sobą jakiś opór i siłę.Chodzi o to żeby stłumić silne jednostki i jednocześnie lansować te słabe,tylko po to żeby narzucić nam pewien trend,pseudoliberalizm,równość.Wszyscy będziemy równi,jak będziemy mieli swój numer i będzie pracować w obozie korporacji żeby przeżyć kolejny dzień.

Ten program jest tak samo naciągany jak ten hamerykanski "Jerry Springer Show" znam osobiście kolesia który występował w tym szajsie (za czapkę drobnych).To co on mówił wtedy nie przekładało sie na rzeczywistość po prostu grał kogoś kim nigdy nie był.Dostał gotowy scenariusz miał sie przygotować dostał pytania i odpowiedzi.Bezmyślny naród łyka taką papkę i wszyscy są zadowoleni

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie