👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Co wam pedały zrobiły? Czemu jesteście tacy w stosunku do nich? Jakiś szacunek należy mieć. A to jak się zachowują i co robią to wyłącznie ich sprawa. Jestem za tym, aby homoseksualiści mieli pełne prawa. W końcu jest swoboda wyzniania oraz tolerancja. Spoważniejcie i zacznijcie mieć do nich szacunek.

2xup jeden zarezucil wlasnym pomyslem i kolejny go podrabia... idz sie schowaj
up UWAGA mamy homosia na sadolu!!!!
jezeli to takie naturalne to niech utworza wlasne panstewko i tam staraja sie przetrwac, bez zadnych in vitro. Zobaczymy czy urodzi się chociaż 1 dziecko. Przeciez to takie naturalne.
up UWAGA mamy homosia na sadolu!!!!
jezeli to takie naturalne to niech utworza wlasne panstewko i tam staraja sie przetrwac, bez zadnych in vitro. Zobaczymy czy urodzi się chociaż 1 dziecko. Przeciez to takie naturalne.

Naturalne czy nie. Co to za różnica? Ja walcze o równouprawnienie, regularnie uczęszczam na parady i nie rozumiem CO W TYM ZŁEGO aby być innej orientacji niż reszta ludzi. Z resztą mimo, że jest nas mniejszość to i tak jesteśmy bardziej rozwinięci intelektualnie niż ci ,,normalni''. Trzeba się pogodzić z tym faktem a nie na każdym kroku wyzywać ludzi o odmiennych poglądach.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie