👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

benio78 napisał/a:
A z jakiego to filmu?
hedd napisał/a:Nie wiem.
Ja również nie.

benio78 napisał/a:
A z jakiego to filmu?
We were Soldiers z Mel Gibsonem (Byliśmy żołnierzami). Także go polecam. Pomimo tego, że oglądałem go parę lat temu, to nalot samolotów na wientamczyków naprawdę robi spore wrażenie i jakoś odbiła się w mojej pamięci. Atak lotnictwa w filmie został użyty pod hasłem "Broken Arrows" i został użyty jako ostateczność gdy Amerykanie nie mogli obronić swoich pozycji . Czyli standardowy schemat.

film fajny, widziałem pare razy i polecam ale zamiast tej muzy wole dźwięk kul i wybuchów a ta nuta mi przeszkadza :c ale i tak fajnie - bez głosu.
bajeczka wywolujaca silne emocje u emocjonalnie nieuksztaltowanych. Nie ma nic wspolnego z wygladem prawdziwej bitwy.
jeśli ktoś nie widział tego filmu to albo urodził się wczoraj albo nie wie co to dobre kino
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie