Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:42
Essent 2017-07-01, 14:12 24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-01, 14:38 44
@up
Zgadzam się ale rodzice też specjalnie nie grzeszyli rozumem jak nawet nie spojrzeli czy coś nie jedzie a wózek przecież pół metra na przodzie kolumny był więc wypadałoby się upewnić.
Zgłoś
Essent 2017-07-01, 14:57 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
binladden 2017-07-01, 15:37 7
Zgłoś
slo1q 2017-07-01, 15:59
Centymetry od szczęścia, czyli materiału na harda
Zgłoś
Radbug 2017-07-01, 16:54 2
Zgłoś
maddog77 2017-07-01, 18:05 3
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-01, 18:33
wina motocyklisty, nie patrzył w lusterka

orisuniek napisał/a:

Jakim debilem trzeba być,żeby omijać auta które stoi przed pasami?

To weź wyhamuj takim samochodem, tym bardziej gdy jedziesz 2 x za szybko. On wiedział pewnie że miał się zatrzymać ale nie miał szans wyhamować raczej.
Zgłoś
waloos 2017-07-01, 18:34 1
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-01, 19:00 1
Przepisy przepisami, a co jesli piesi zostali zauwazeni dopiero przy przejsciu, co jesli kierowca osobowki zdecydowal sie na ostre hamowanie z duzej predkosci widzac znikad pojawiajacych sie pieszych przy przejsciu? Co jesli piesi widzac zatrzymujaca sie osobowke natychmiast z automatu weszli na pasy jak lemingi prac do przodu przez wszystkie pasy? W takiej sytuacji zaladowana ciezarowka z przyczepa nie ma szans wychamowac na czas i za bezmyslnosc lemingow zaplaci kierowca ciezarowki
Zgłoś
Olelele 2017-07-01, 19:22
Zgłoś
InnyName 2017-07-01, 19:29
Wrociłem niedawno z podróży po głebszej części Ukrainy i tej mniej cywilizowanej, tam faktycznie bezpieczniej dla pojazdów oraz pieszego nie puszczać nikogo. Po Prostu jechać dalej te 110km/h przez wioskę.
Jedno mi się podobało, ruch uliczny, ja ogólnie jestem bardzo nieprzepisowy i kocham kraje typu Albania, Ukraina, Mołdawia, Kosowo, Macedonia bo tam każdy jeździ jak chce, zajebioza, na motocyklu czułem się tam bezpieczniej niż w Polsce gdzie każdy jedzie 60km/h mega znudzony bo to trzysetna wioska w trasie na której trzeba zwolnic
Zgłoś
JezTuptajacyNoca 2017-07-01, 22:59 1
Matka roku.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem