📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:42

@up
Zgadzam się ale rodzice też specjalnie nie grzeszyli rozumem jak nawet nie spojrzeli czy coś nie jedzie a wózek przecież pół metra na przodzie kolumny był więc wypadałoby się upewnić.
Zgadzam się ale rodzice też specjalnie nie grzeszyli rozumem jak nawet nie spojrzeli czy coś nie jedzie a wózek przecież pół metra na przodzie kolumny był więc wypadałoby się upewnić.

wina motocyklisty, nie patrzył w lusterka
To weź wyhamuj takim samochodem, tym bardziej gdy jedziesz 2 x za szybko. On wiedział pewnie że miał się zatrzymać ale nie miał szans wyhamować raczej.
orisuniek napisał/a:
Jakim debilem trzeba być,żeby omijać auta które stoi przed pasami?
To weź wyhamuj takim samochodem, tym bardziej gdy jedziesz 2 x za szybko. On wiedział pewnie że miał się zatrzymać ale nie miał szans wyhamować raczej.

Przepisy przepisami, a co jesli piesi zostali zauwazeni dopiero przy przejsciu, co jesli kierowca osobowki zdecydowal sie na ostre hamowanie z duzej predkosci widzac znikad pojawiajacych sie pieszych przy przejsciu? Co jesli piesi widzac zatrzymujaca sie osobowke natychmiast z automatu weszli na pasy jak lemingi prac do przodu przez wszystkie pasy? W takiej sytuacji zaladowana ciezarowka z przyczepa nie ma szans wychamowac na czas i za bezmyslnosc lemingow zaplaci kierowca ciezarowki
Wrociłem niedawno z podróży po głebszej części Ukrainy i tej mniej cywilizowanej, tam faktycznie bezpieczniej dla pojazdów oraz pieszego nie puszczać nikogo. Po Prostu jechać dalej te 110km/h przez wioskę.
Jedno mi się podobało, ruch uliczny, ja ogólnie jestem bardzo nieprzepisowy i kocham kraje typu Albania, Ukraina, Mołdawia, Kosowo, Macedonia bo tam każdy jeździ jak chce, zajebioza, na motocyklu czułem się tam bezpieczniej niż w Polsce gdzie każdy jedzie 60km/h mega znudzony bo to trzysetna wioska w trasie na której trzeba zwolnic
Jedno mi się podobało, ruch uliczny, ja ogólnie jestem bardzo nieprzepisowy i kocham kraje typu Albania, Ukraina, Mołdawia, Kosowo, Macedonia bo tam każdy jeździ jak chce, zajebioza, na motocyklu czułem się tam bezpieczniej niż w Polsce gdzie każdy jedzie 60km/h mega znudzony bo to trzysetna wioska w trasie na której trzeba zwolnic

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie