To była iście mokra robota. Na koniec wyciąga jeszcze telefon, żeby zdetonować bombę, podłożoną wcześniej w baku. Jest z metra cięty. Proszę Państwa, oto wietnamski Tom Cruise.
Chyba wolałbym przyj🤬 w ten samochód niz do tej wody wpaść.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Skrzyżowanie na końcu świata i dwie kamery. Jak mi wycięli katalizator na osiedlu, to jedyna kamera była daleko i w dodatku popsuta. Od paru miesięcy organizowali przetarg na wymianę.
Many z telefonem w łapie wyskakuje jak Dżeki Czan i łapie się barierki jak Itan Hałk, mistrzunio.
Było ich trzech, sześciu, później dwunastu
i założyli klub pederastów
Klub się rozwijał, klub się rozrastał
bo każdy ż🤬dek to pederasta
Śpiewają miasta, śpiewają wioski
Największą k🤬ą jest klub ż🤬dowski
A zaraz za nią jest Arka Gdynia Nie dość że k🤬a, to jeszcze świnia I jest kolejorz, j🤬y Poznań Dał dupy ż🤬dom, też k🤬ą został I jest Polonia - czarne koszule Nie dość że k🤬y to jeszcze żule
I spójrzałem na pole; dwieście armat grzmiało.
WYLIŻ MI DUPE
A zaraz za nią jest Arka Gdynia Nie dość że k🤬a, to jeszcze świnia I jest kolejorz, j🤬y Poznań Dał dupy ż🤬dom, też k🤬ą został I jest Polonia - czarne koszule Nie dość że k🤬y to jeszcze żule
podpis użytkownika
Nam strzelać nie kazano. - Wstąpiłem na działoI spójrzałem na pole; dwieście armat grzmiało.
WYLIŻ MI DUPE
I tu mamy dowód że maseczki na COVID jednak działają: jedyny co miał maseczkę przeżył.
Konstanty_Ordon napisał/a:
Chciałabym przypomnieć że jest cisza wyborcza.Było ich trzech, sześciu, później dwunastu
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.