To była iście mokra robota. Na koniec wyciąga jeszcze telefon, żeby zdetonować bombę, podłożoną wcześniej w baku. Jest z metra cięty. Proszę Państwa, oto wietnamski Tom Cruise.
Chyba wolałbym przyj🤬 w ten samochód niz do tej wody wpaść.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.

podpis użytkownika
The body positivity movement is the only mevement that requires no movement
Skrzyżowanie na końcu świata i dwie kamery. Jak mi wycięli katalizator na osiedlu, to jedyna kamera była daleko i w dodatku popsuta. Od paru miesięcy organizowali przetarg na wymianę.
Many z telefonem w łapie wyskakuje jak Dżeki Czan i łapie się barierki jak Itan Hałk, mistrzunio.
Było ich trzech, sześciu, później dwunastu
i założyli klub pederastów
Klub się rozwijał, klub się rozrastał
bo każdy ż🤬dek to pederasta
Śpiewają miasta, śpiewają wioski
Największą k🤬ą jest klub ż🤬dowski
A zaraz za nią jest Arka Gdynia Nie dość że k🤬a, to jeszcze świnia I jest kolejorz, j🤬y Poznań Dał dupy ż🤬dom, też k🤬ą został I jest Polonia - czarne koszule Nie dość że k🤬y to jeszcze żule
I spójrzałem na pole; dwieście armat grzmiało.
WYLIŻ MI DUPE
A zaraz za nią jest Arka Gdynia Nie dość że k🤬a, to jeszcze świnia I jest kolejorz, j🤬y Poznań Dał dupy ż🤬dom, też k🤬ą został I jest Polonia - czarne koszule Nie dość że k🤬y to jeszcze żule
podpis użytkownika
Nam strzelać nie kazano. - Wstąpiłem na działoI spójrzałem na pole; dwieście armat grzmiało.
WYLIŻ MI DUPE
I tu mamy dowód że maseczki na COVID jednak działają: jedyny co miał maseczkę przeżył.
Konstanty_Ordon napisał/a:
Chciałabym przypomnieć że jest cisza wyborcza.Było ich trzech, sześciu, później dwunastu
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.