👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Karboksylator napisał/a:
nie zesraj się.
Jeśli jeździsz tak jak ten matoł w czarnym autku, zasługujesz na to, żeby ci się zesrać prosto do twojej mordy.
Przelicz sobie prędkość samochodów na podstawie czasu jaki upływa na odległości między słupkami postawionymi co 100m. 4 sekundy na 100m to 90km/godz. Matołek jedzie prawie dwukrotnie szybciej. Coś jeszcze?
magnus.mental napisał/a:
Obawiam się, że mógłby już nie wyhamować tych 2,5T
Jeździłem BMW X3. W SUV są hamulce jak w ciężarówkach. Hamują jak zwykłe osobówki.
Z resztą sam mam auto, które waży 2 tony i nie ma problemu.
W Vovlo idiota - powinien depnąć hamulec do podłogi - o wiele bezpieczniejszy manewr (jeżeli ma sprawny układ hamulcowy i ABS zachowa prosty tor jazdy) niż manewr, który wykonał.
Maksymalne prędkości dla testów łosia w jakich pomaga ESP to w okolicach 70km/h. I to dla nowych samochodów - a nie takich sztruclów jak te Volvo
Powyżej to już loteria i liczenia na własne umiejętności i dużą dozą szczęścia.
Na TVN Turbo kiedyś robili to już przy 120km/h ich obracało.
Fizyki się nie oszuka - można jej pomóc - ale... dalej prawa działają jak działały wcześniej.
Maksymalne prędkości dla testów łosia w jakich pomaga ESP to w okolicach 70km/h. I to dla nowych samochodów - a nie takich sztruclów jak te Volvo
Powyżej to już loteria i liczenia na własne umiejętności i dużą dozą szczęścia.
Na TVN Turbo kiedyś robili to już przy 120km/h ich obracało.
Fizyki się nie oszuka - można jej pomóc - ale... dalej prawa działają jak działały wcześniej.
Debile. Ale zdecydowanie większym debilem był ten w SUVie, jak to zresztą zazwyczaj bywa.

Frajer z białego passata zajechał drogę dla człowieka co jechał swoim pasem, a kretyni wieszają psy na człowieku który przez pedała mało co nie doprowadził do wypadku. Chyba nie macie kamerki w aucie i nie widzieliście, że to co przedstawia obraz na filmie, a rzeczywistość to dwa różne światy. Nie raz miałem ostre hamowanie bo ktoś zrobił podobny manewr, co na filmie wyglądało jak spacer i 50 m miejsca przed autem.
Wiewór napisał/a:
Zajechał mu ale gościu z volvo przyaktozyl żeby dodać dramatyzmu i prawie doprowadził do wypadku.
Mógł po prostu przyhamować i go strabic jak każdy normalny człowiek.
Jeżdzę takim. to kloc ważący ponad 2 tony. to nie staje w miejscu po wciśnięciu hamulca jak twoje cinke cieńko więc całe szczęście że udało mu się ominąć

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie