👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Smokw napisał/a:
A co? Jechali 50 na godzinę? Koleś miał grubo ponad setkę i to widać gołym okiem. Sorry ale przy setce wyhamowanie różnicy 50 km/h to pikuś , a ten tutaj musiał nieźle manewrować.
I co najważniejsze nawet jakby jechali 50 na godzinę to dla własnego bezpieczeństwa trzeba się upewnić dlaczego, a nie odwalać takie maniany.
Panowie to wszystko łatwo policzyć
nagrywający jechał z prędkością 96km/h - 100metrów zrobił w 3,71sekundy, więc w 37,1 sekundy zrobi 1 km. 60minut razy 60 sekund = 3600 sekund/ 37,1 = 96km na h
natomiast volvo miało prędkość od 155-165km/h volvo pokonało ten odcinek w granicach, 2,17-2,3sekundy co daje nam wyniki między 155 a 165.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie