👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dennissliwa napisał/a:
Tak szczerze to troche smutne...
tak tak jak by to muzyni albo ruskie byli to bys juz gównem rzucał
Czyli normalne życie, tylko czasem jakaś rakieta z pozdrowieniami od putina p🤬lnie i zabije kilkoro dzieci.
PsikutaBezS napisał/a:
Czyli normalne życie, tylko czasem jakaś rakieta z pozdrowieniami od putina p🤬lnie i zabije kilkoro dzieci.
Jak na razie spadła tylko jedna. I z pozdrowieniami nie od putina, a od zielenieskiego. I nie zabiła dzieci, a dwóch chłopów.
HenrykS. napisał/a:
Jak na razie spadła tylko jedna. I z pozdrowieniami nie od putina, a od zielenieskiego. I nie zabiła dzieci, a dwóch chłopów.
To i tak mniej niż wiesza się każdego dnia z powodu polityki PiS. Także głowa do góry.
Się k🤬a babuszką powodzi widzę po 3 biorą ..... A liczyłem na jakąś wojnę polsko-ukrainską o j🤬ego kurczaka
fuse_beyond napisał/a:
zwróćcie uwagę, że to prawie same kobiety
Jakiś socjologiczny wniosek ?
Ale nie rozumiem w czym problem? to tylko potwierdza, jak dużo mamy ze sobą wspólnego.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Geraldinio napisał/a:
Ale nie rozumiem w czym problem? to tylko potwierdza, jak dużo mamy ze sobą wspólnego.
Dokładnie jeszcze żeby dodać pikanterii do sarkazmu:
W końcu same kobiety, a nie tylko ciemni inżynierowie bo zawsze o to był bulwers jak chodzi o emigrantów że mało kobiet xD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie