📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:39
Catar napisał/a:
Fajne sporty mają tam na wschodzie
I oni mają zaawansowane technologie, a my kartofliska i dziurawe drogi.
"tam" na wschodzie mają konkursy z robotyki i programowania a u nas są kółka różańcowe i konkursy z adoracji krzyż chrystusowego
@Velture Mały być loty kosmiczne za 3 lata na marsie a są pół-debile roboty do odkurzania
@up @up
Piękny przykład jak ludzie się od siebie różnią, jeden uważa to za interesowne inny żę głupie ja należe do tej pierwszej grupy i mógłbym oglądać jak przechodzi labirynt 100m x 100m
Piękny przykład jak ludzie się od siebie różnią, jeden uważa to za interesowne inny żę głupie ja należe do tej pierwszej grupy i mógłbym oglądać jak przechodzi labirynt 100m x 100m
przede wszystkim to są roboty, a nie zdalnie sterowane amerykańskie zabawki - nawiązuje tutaj do kiczu nazwanego "walki robotów", który powinien nazywać się walki pojazdów RC.
@Velture - zamiast pchać się w przereklamowanego iRobota trzeba było kupić sprzęt NEATO, to nie miał byś tego problemu.
@Velture - zamiast pchać się w przereklamowanego iRobota trzeba było kupić sprzęt NEATO, to nie miał byś tego problemu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie