👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ta pani z tyłkiem numer 4 (pierwsza od prawej strony)
pobawił bym się z nią
pobawił bym się z nią

A ja op🤬liłbym ten obraz za gotówkę i zrobiłbym za tą kasę fotę nie z takimi gracjami.
Panią z prawej zaprosiłbym do podawania drinków wedle łoża, bo niezła dupa z gęby
Panią z prawej zaprosiłbym do podawania drinków wedle łoża, bo niezła dupa z gęby

1 z lewej - 100/100/100
2 z lewej - 100/100/100
3 z lewej - 100/100/100
4 z lewej - 90/60/90
wybór nie szczególnie skomplikowany
2 z lewej - 100/100/100
3 z lewej - 100/100/100
4 z lewej - 90/60/90
wybór nie szczególnie skomplikowany

i takie posty powinno się zawsze widzieć na początek dnia.
U made my day!
Piwko leci.
U made my day!
Piwko leci.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie