👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polskie ogłupione telewizją bydło już by na taką wolnościową krowę samo doniosło do gospodarza że nie przestrzega przepisów.
Krowa nawet uwolni swoje uciśnione koleżanki... byleby być bliżej koryta... czyli jak u ludzi.
Ja myślałem, że zorganizowana ucieczka, a ta kruwa do żarcia się pchała

Ale wiecie że krowy to zwierzęta stadne, a w każdym stadzie jest jakiś herszt no i wiadomo że zostanie nim nie byle kto. I dla tego widać że to ona bo bystra to jeszcze każda jej się odsuwa jak na rozkaz.
rikiddo napisał/a:
Kotlety z takiej krowy mogą wpłynąć u niektórych na poziom IQ
Kotlety z wołowiny? coś nowego!
rikiddo napisał/a:
Kotlety z takiej krowy mogą wpłynąć u niektórych na poziom IQ
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie