📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:44

Geraldinio napisał/a:
Bardziej irytuje mnie ten rechot kierowcy, niż zachowanie kobiety. Śmieszy was, że zachowuje nadmierną ostrożność? Sam miałbym wątpliwości. Po lewej jest jakiś wyjazd, może jakaś duża budowa i ciężarówki z gruzem będą wyjeżdżać?
Tak, mnóstwo ciężarówek z gruzem wszystkie z prędkością dźwięku. A tak mimochodem, to czasem nie ty tam stoisz ze swoją mamusią?
spike2222 napisał/a:
A macie dzieci?
pytasz sadoli czy mają dzieci? haha

Geraldinio napisał/a:
Bardziej irytuje mnie ten rechot kierowcy, niż zachowanie kobiety. Śmieszy was, że zachowuje nadmierną ostrożność? Sam miałbym wątpliwości. Po lewej jest jakiś wyjazd, może jakaś duża budowa i ciężarówki z gruzem będą wyjeżdżać?
też byś tak stał jak baran? nie masz oczu? a pelikany dajo piwa.
wspaniałe komentarze .... jakbym na onet wpadł , kiedyś to był sadistic

Geraldinio napisał/a:
u j to kogo interesuje co cie irytuje, samochód z gruzem? co jeszcze, metro? samolot? jedbnij się w łeb
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie