Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Juzwa 2023-06-11, 12:49
Geraldinio napisał/a:

Bardziej irytuje mnie ten rechot kierowcy, niż zachowanie kobiety. Śmieszy was, że zachowuje nadmierną ostrożność? Sam miałbym wątpliwości. Po lewej jest jakiś wyjazd, może jakaś duża budowa i ciężarówki z gruzem będą wyjeżdżać?

A czego się spodziewasz po gościu, co leje do butelki po wodzie, wp🤬la w biegu i w biegu sra w pieluchę, bo szef go popędza i sprawdza na tachografie czy z GPS-a jak jedzie, ile razy stanął i gdzie w ogóle jest? W kabinie jebie jakby się stado małp j🤬o w murzyńskiej ulepionej z gówna chacie.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Konto usunięte 2023-06-11, 17:07
Geraldinio napisał/a:

Bardziej irytuje mnie ten rechot kierowcy, niż zachowanie kobiety. Śmieszy was, że zachowuje nadmierną ostrożność? Sam miałbym wątpliwości. Po lewej jest jakiś wyjazd, może jakaś duża budowa i ciężarówki z gruzem będą wyjeżdżać?

Tak, mnóstwo ciężarówek z gruzem wszystkie z prędkością dźwięku. A tak mimochodem, to czasem nie ty tam stoisz ze swoją mamusią?
Zgłoś
OldMann 2023-06-11, 19:03
spike2222 napisał/a:

A macie dzieci?

pytasz sadoli czy mają dzieci? haha przeciez wiekszosc tutaj c🤬y na żywo na oczy nie widziała, mają od 15 do 35 lat najczesciej i siedzą nieroby na garnku u rodziców waląc konia day by day

podpis użytkownika

dobry sadol to martwy sadol
Zgłoś
~Dostojny 2023-06-11, 19:21
grubycwa napisał/a:

Zamknij k🤬o ryj. Jeszcze będziesz płakał że się nie zaszczepiłeś....

Płaczę ze śmiechu gdy słyszę o kolejnym z🤬bie, który umarł w młodym wieku po szczypawce. A najbardziej z tych co po trzeciej dawce dostali zapalenia żył głębokich i uj🤬i im nogi

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Geraldinio 2023-06-11, 21:49
motylekwbrzuchu napisał/a:

Płaczę ze śmiechu gdy słyszę o kolejnym z🤬bie, który umarł w młodym wieku po szczypawce. A najbardziej z tych co po trzeciej dawce dostali zapalenia żył głębokich i uj🤬i im nogi

Jakieś dowody? czy usłyszałeś od babci świni kumpla i bezmyślnie powtarzasz, jak wyznawcy płaskiej ziemi czy replikanów?

1 osoba na milion mogła umrzeć po powikłaniach związanych ze szczepionką. 15-20 tysięcy na milion zmarło, bo się nie szczepiło. To są oficjalne statystyki, więc udowodnij że wszyscy są w spisku i kłamią, albo zamilknij, bo tylko szkodzisz takim p🤬lniętym teoriom.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
jancu1 2023-06-11, 23:47
onucek napisał/a:

A może ktoś sra za płotem i ustawił światła żeby mógł się spokojnie wysrać... ja p🤬le... trzeba być odważny... dziadku

to zj🤬y śmiech z tiktoka
Zgłoś
smc 2023-06-12, 1:06
Podobno stoją tak do dziś...
Zgłoś
JakiesGowno 2023-06-12, 9:02
Geraldinio napisał/a:

też byś tak stał jak baran? nie masz oczu? a pelikany dajo piwa.
Zgłoś
GangTrap 2023-06-12, 10:31
No sadole jak zawsze wszystko wiedzą. Może matka uczy swoje dzieci ze się nie przechodzi na czerwonym, była okazja żeby nauczyć dzieci. Po waszych komentarzach można śmiało stwierdzić że jesteś z🤬bami umysłowymi.
Zgłoś
kefir123pl 2023-06-12, 15:03
imo: może przy okazji chciała nauczyć jednak młodsze dzieci że jeżeli światło jest czerwone to nie wolno przechodzić jakkolwiek przez ulice ? bo taki mały gówniak patrząc jak przechodzi se na spokojnie obok czerwonego to mu się przestawi w łepetynie że przez pasy też można przechodzić na czorwonym i potem płacz że się wj🤬 pod samochód
Zgłoś
Helvete 2023-06-12, 18:03
wspaniałe komentarze .... jakbym na onet wpadł , kiedyś to był sadistic
Zgłoś
~Dostojny 2023-06-12, 18:34
GangTrap napisał/a:

No sadole jak zawsze wszystko wiedzą. Może matka uczy swoje dzieci ze się nie przechodzi na czerwonym, była okazja żeby nauczyć dzieci. Po waszych komentarzach można śmiało stwierdzić że jesteś z🤬bami umysłowymi.

Przecież najpopularniejszy komentarz należy do lewoskrętnego saszki, który kocha UPAdlińców, bambusów, tęczowych c🤬li, i robi wszystko tak jak mu każą, aj waj.

Helvete napisał/a:

wspaniałe komentarze .... jakbym na onet wpadł , kiedyś to był sadistic

To doskonale obrazuje jak zmieniło się społeczeństwo. To, że jeden czy dwóch służalczych c🤬li wypisywało tu swoje niewolnicze homo brednie to c🤬j, ale widać, że obecnie większość nawet na sadolu myśli tak samo.

Geraldinio napisał/a:

To są oficjalne statystyki

No właśnie

Geraldinio napisał/a:

więc udowodnij że wszyscy są w spisku i kłamią

Gdybyś znał choć jednego lekarza, lub nawet pielęgniarkę, którzy nie baliby się powiedzieć ci jak jest naprawdę, lub osoby, które ucierpiały czy umarły, to byś tak nie p🤬lił. A ja znam takich i takich, więc skoro masz ochotę, to wstrzykuj sobie nawet trutkę na szczury.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Geraldinio 2023-06-13, 9:02 1
motylekwbrzuchu napisał/a:

(...)
Gdybyś znał choć jednego lekarza, lub nawet pielęgniarkę, którzy nie baliby się powiedzieć ci jak jest naprawdę, lub osoby, które ucierpiały czy umarły, to byś tak nie p🤬lił. A ja znam takich i takich, więc skoro masz ochotę, to wstrzykuj sobie nawet trutkę na szczury.

No właśnie żadnych takich sp🤬oleńców umysłowych nie znam, nikt w mojej okolicy i wśród nawet dalekich znajomych nie umarł na szczepionkę, w przeciwieństwie do covid. Wciąż czekam na te oficjalne statystyki, ilu umarło na wirusa, a ilu po zaszczepieniu.

Nie podasz wiarygodnego źródła tych statystyk, ergo - jesteś debilem na równi z wyznawcami płaskiej ziemi.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
chico35 2023-06-16, 19:56
Geraldinio napisał/a:

u j to kogo interesuje co cie irytuje, samochód z gruzem? co jeszcze, metro? samolot? jedbnij się w łeb
Zgłoś
maciejoss 2023-06-20, 0:58
Geraldinio napisał/a:

p🤬l p🤬l ja poslucham
Zgłoś