podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówpodpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Bardziej irytuje mnie ten rechot kierowcy, niż zachowanie kobiety. Śmieszy was, że zachowuje nadmierną ostrożność? Sam miałbym wątpliwości. Po lewej jest jakiś wyjazd, może jakaś duża budowa i ciężarówki z gruzem będą wyjeżdżać?
A może ktoś sra za płotem i ustawił światła żeby mógł się spokojnie wysrać... ja p🤬le... trzeba być odważny... dziadku
A może ktoś sra za płotem i ustawił światła żeby mógł się spokojnie wysrać... ja p🤬le... trzeba być odważny... dziadku
Odważni z reguły nie dożywają statusu dziadka, dlatego wybieram jednak opcję nadmiernej ostrożności.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Tresura srovidowa działa jak należy
Zamknij k🤬o ryj. Jeszcze będziesz płakał że się nie zaszczepiłeś....
Zamknij k🤬o ryj. Jeszcze będziesz płakał że się nie zaszczepiłeś....
Ty tak na powaznie?
Ty tak na powaznie?
Jakiś odklejeniec chyba Nam sie tu trafił....
A macie dzieci? Jeśli mi córka(5 wiosen)by powiedziała, tata stoimy bo czerwone...a ja do niej, Kochanie idziemy bo to dla kierowców, a ona dalej swoje. MAMY CZERWONE, JA STOJE. TO choćby gały srały nie ruszyłbym się (a jakbym się ruszył, byłby ryk)
I to jest właśnie to. Nagranie wyrwane z kontekstu... A może faktycznie tam była podobna sytuacja jak ta która hipotetycznie podałeś?