📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Donencjusz napisał/a:
NieWiemZeWiem - typowy przykład Polskiego katolika.
To przeczytaj jego wypowiedz jeszcze raz tylko tym razem ze zrozumieniem .

A może zamiast bezmyślnie lać szambo w próżnię, to ja bym wszystkim proponował zacząć w wolnych chwilach edukować się i czytać o Islamie, jego historii, dogmatach, zasadach, itd. Uwierzcie mi, jeśli chcecie z czymś walczyć, to najpierw potencjalnego wroga trzeba dobrze poznać, by móc się skutecznie bronić i uderzać w jego czułe punkty. Będzie to o wiele skuteczniejsze niż prężenie muskułów w sieci. Nie zniżajmy się do poziomu pastuchów z pustyni

kTT100 napisał/a:
"Co było a nie jest nie pisze się w rejestr..."
To może w ramach tolerancji międzykulturowej cofnijmy się mentalnie o 600 lat, odrzućmy wszystkie zdobycze [s]techniki[/s] szatana, no może z wyjątkiem AK-47 i innych, bo za dobrze się nimi niewiernych zabija...
Jeszcze jakbyś powiedział co to ma wspólnego z tym co napisałem

Catacombe napisał/a:
Jeszcze jakbyś powiedział co to ma wspólnego z tym co napisałem
Starałem się rozwinąć subiektywnie twoją wypowiedź - dodać swoje 5groszy. By odnieść sie do wypowiedzi kielka:
kielek napisał/a:
Chrześcijaństwo to to samo gówno co islam, wywodzi się z tego samego rejonu świata, ponad 1000lat temu wjechali do nas i okupują europę do dziś, islamiści robią dokładnie to samo co KK, zmieniły się tylko metody, bo i czasy są inne.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie