Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-12-01, 0:02
ma brodę i turban te cztery dżiny nie mogą się mylić
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-01, 0:05
nie k🤬a nie wierzę
Zgłoś
RockyWood 2013-12-01, 0:37 1
lubię trzęsienia ziemi ale póki co ograniczam się do łóżka.

podpis użytkownika

Rock.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-01, 0:49 1
Ta religia istnieje od kilku ty sięcy lat. Przez dłuższy okres swojego istnienia miała dużo wyznawców. Ale dopiero teraz pojawiają się głosy sprzeciwu wobec niej. Oni byli zawsze w Europie. Komu zależy na tym, żebyśmy ich nienawidzili?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-01, 0:58 301
nygas232 napisał/a:

Ta religia istnieje od kilku ty sięcy lat. Przez dłuższy okres swojego istnienia miała dużo wyznawców. Ale dopiero teraz pojawiają się głosy sprzeciwu wobec niej. Oni byli zawsze w Europie. Komu zależy na tym, żebyśmy ich nienawidzili?

pffffffffffffffffffffff hahahahahahahahahahahahahahahahaahha hahahahahahahahahhaha aaaaaaaahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahaha aaaaaaaaa tfuuuuuuuu tfu tfu tfuuuuu pfffff hahahahahah k🤬a czekaj czeaj tfuuupffff hahahahahahahahahhahaha hahahahaha k🤬a! nie mogę hahahahahaha nie hahahahahahahah kur hahahahahahaha wa hahahahahahha pfff hahahah ty c🤬ty? jakie tysiące lat ahahahahahahahaha k🤬a czekaj sikam w gacie hahahahahahahhaha ja p🤬le mój brzuch.
Po pierwsze islam powstał z sekty który rozkradł święte rzeczy z chrześcijaństwa i judaizmu(każdy były muzułmanin ci to powie) islam powstał kilkaset lat później niż chrześcijaństwo czyli najpierw byli żdzi potem chrześcijanie a potem psychole muzułmanie. Islam powstał jako sekta przez psycholi z pustyni mając wymówkę na różne rzeczy, ie było to kontrolowane a przez to że na pustyni jest pełno oszłomów biedaków łatwo to łykneli dlatego tak szybko chrześcijaństwo było wyparte z afryki północnej. Islam nie ma żadnych dowodów na mohameta, żadnych relikwi itp. Chrześcijaństwo ma dowód istnienia Jezusa jako człowieka któy chodził i mówil ludziom aby k🤬a byli do c🤬ja Pana normalni! a nie jakaś pop🤬lona zwierzyna na piaskach! Co do jego mocy itp. to oczywiście nie ma dowodów i sam w to nie wierzę. Wierzę jedynie że coś jest po śmierci i w człowieka który chciał aby ludzie byli lepszyi ludźmi dla innych itp. Ale jak widze taki nygusów śmierdzących zap🤬lających moje składki z państwowego budżetu to mi się maczeta w nogawce otwiera!

A teraz proszę zgiń na ulicy przez pijanego kierowcę a nie jakaś niewinna osoba
Zgłoś
ktbffh 2013-12-01, 2:47 21
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-01, 2:52 3
Nie twierdze że lubie c🤬tych, ale po wybraniu skrajnych wypowiedzi idotów od nas w stylu "dzieci szukają miłości więc same są sobie winne" wcale nie wyglądałoby to lepiej...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-01, 3:04
Jakby nie patrzeć islam jest tych kilka wieków wstecz w stosunku do chrześcijaństwa i jest w tej chwili mniej więcej na poziomie krucjat. Ciekawe jakby to porównać.
Głupio ten post brzmi, bo jestem zdecydowanym przeciwnikiem kozojebów, aczkolwiek daje do myślenia.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-01, 4:38 42
Damundo napisał/a:

aczkolwiek daje do myślenia.

Nie wiem do jakiego, może to że są poj🤬i? Mamy k🤬a 21 wiek astronauci kilkanaście lat temu srali na księżycu, teraz srają w atmosferze a ty mówisz, że krucjaty chrześcijańskie , które były gdy gówno wylewało się przez okno, listy wysyłało się gońcami,wycieczki do biedronki jechało się konno i trwało to kilka dni, rycerze walczyli mieczami są podobne do tego co odp🤬lają teraz muzułmanie? Że ich rozwój religi będzie i jest podobny do naszego? No to k🤬a za 600 lat rozumiem że stientolodzy będą wysadzać się w promach kosmicznych w imię Boga spaghetti? nie no k🤬a chyba nie teges. Jestem naj🤬y bo andrzejki(Pozdrawiam Andrzejów!) Każdy papież publicznie przepraszał za co się stało,nawoływanie do polepszania świata,szanowanie życia swojego innych,tlerancja k🤬a są caritasy itp, wszedzie gdzie widze pomoc do drugiego człowieka zawsze widzę pod brodą ten k🤬a biały kołnierzyk księdza. Każdy przywódzca islamski wzywa do niszczenia zachodu,gwłacenia niewiernych kobiet,zero przeprosin za 11.01, tańce hulańce za każdym udanym atakiem terrorystycznym,kamieniowanie kobiet,obrzedzaie ich bez zgody,wysadzenie pomników buddy w arabii i to k🤬a w polsce jak w europie jest moda na pocisk katolików?!

"k🤬a no nie, no po prostu k🤬a no nie Boże czy ty to widzisz"
Zgłoś
las84500 2013-12-01, 8:37
Poczytaj sobie np o takim gościu jak Awicenna i skończ p🤬lić jak potłuczony. Bo pokazywać subiektywnie tylko jeden koniec osi robiąc ludziom do reszty wodę z mózgu jest bardzo łatwo.

podpis użytkownika

Angel! Możesz się p🤬lić z tymi ostrzeżeniami j🤬y hipokryto!
Zgłoś
Black Pitt 2013-12-01, 8:51 1
NieWiemZeWiem napisał/a:

Każdy papież publicznie przepraszał za co się stało,nawoływanie do polepszania świata,szanowanie życia swojego innych,tlerancja k***a są caritasy itp, wszedzie gdzie widze pomoc do drugiego człowieka zawsze widzę pod brodą ten k***a biały kołnierzyk księdza.

Ja p🤬lę 23 lata i już moherowe zwyrodnienie szarej masy pod kopułą
Zgłoś
robex9 2013-12-01, 9:20 2
NieWiemZeWiem napisał/a:

Mamy k🤬a 21 wiek astronauci kilkanaście lat temu srali na księżycu, teraz srają w atmosferze a ty mówisz, że krucjaty chrześcijańskie , które były gdy gówno wylewało się przez okno, listy wysyłało się gońcami,wycieczki do biedronki jechało się konno i trwało to kilka dni, rycerze walczyli mieczami są podobne do tego co odp🤬lają teraz muzułmanie?

Zwróć uwagę że w na bliskim wschodzie są miejsca gdzie dalej się wylewa gówno przez okno, po wodę jeździ się kilka dni no może nie konno ale na wielbłądach a prawo egzekwuje się na publicznym placu maczetą, jest tam masa ciemnego bydła która dalej wierzy że zaćmienia słońca i księżyca to sprawy boskie a kilku cwaniaczków umiejętnie umie nimi kierować coś jak biskupi i papież naszego średniowiecza. Według mnie Damundo dobrze porównał to do krucjat. Kiedy zaczną robić egzekucje bronią palną będą na etapie europy z czasów II WŚ

podpis użytkownika

NON SERVIAM !
Zgłoś
escimo 2013-12-01, 9:40
Zaraz będzie, że świadkowie Jehowy też istnieją od tysięcy lat..
Zgłoś
brat.juzef 2013-12-01, 9:41 6
Za początki tej religii można uznać gdzieś 610 rok białego człowieka. Muzułmanie gdzieś od tego liczą swoje lata i za jakiś czas dojdą do Bitwy pod Grunwaldem. To, że ta religia ma kilka tysięcy lat to bzdura. Do tego jak się człowiek w nią bardziej zagłębi to widać, że wszystko jest zaplanowane na dominację mężczyzn i trzymanie władzy przez parę grup. Owszem, jest parę fajnych rzeczy jak na przykład system bankowy, w którym eliminuje się procenty i spekulacje, zakat - czyli podatek na biednych (żeby nie trzeba było odganiać kijem żulozwierzy od aut na parkingu) czy obowiązek mycia się 5 razy dziennie (co generalnie u nich rzadko działa). Są rzeczy, które można z islamu wyjąć na własny użytek, a to, co jest nam niepotrzebne zwyczajnie olać, tak jak nie wp🤬lamy pestek z brzoskwini.

Anyway, cieszy mnie to, że mieszkam w kraju o skrajnie nieprzychylnym nastawieniu do obcych. Możemy witać kogoś jako gościa ale jak chce tu zabrać swoją nieróbską familię i ciągnąć zasiłki to niech wyp🤬ala. Zresztą podobnie jak z rodakami Polakami. Jeśli możesz pracować ale tego nie robisz, to też wyp🤬alaj, nie wiem dokąd, ale wyp🤬alaj. Wbrew ogólnemu gadaniu pracy jest mnóstwo, tylko, że niektórym się nie chce.

Trochę nie na temat, ale to przecież sadol
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie