👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To Midi Fighter Pro.
Guziki, które odtwarzają to, co im wgrasz w dodany soft (Ableton? Reaper? Cubase?) lub w to urządzenie. Mam podobny w chacie, bo to grosze kosztuje (kole 50$) Klawiatura sterująca, tyle że z innymi guzikami.
A kolo mam masę filmów na YT. Ten nawet nie jest najlepszy
Guziki, które odtwarzają to, co im wgrasz w dodany soft (Ableton? Reaper? Cubase?) lub w to urządzenie. Mam podobny w chacie, bo to grosze kosztuje (kole 50$) Klawiatura sterująca, tyle że z innymi guzikami.
A kolo mam masę filmów na YT. Ten nawet nie jest najlepszy

odtwarza co ma po palcami.... pod kazdym jest PLAY
to sie nazywa launch-pad. nie wymaga umiejętności żadnych
to sie nazywa launch-pad. nie wymaga umiejętności żadnych

pdempsky napisał/a:
odtwarza co ma po palcami.... pod kazdym jest PLAY
to sie nazywa launch-pad. nie wymaga umiejętności żadnych![]()
No, nie do końca żadnych. Jednak jakieś tam wyczucie trzeba mieć, choćby przy wybieraniu tych próbek. No i poczucie rytmu. Poza tym to można stosować na wiele sposobów, bo to midi, czyli całe uniwersum. Launch/drum pady są ostatnio modne. Niektóre firmy urządzają w tym zawody (a w ogóle to za kilka dni targi we Frankfurcie, nie?
"i nawet ciekawie" - jeśli uważasz to za ciekawe to nie chciałbym z tobą mieszkać w jednym domu i męczyć sobie uszu.

Tak się tworzy prawdziwą muzykę, a nie jakieś gitary, czy perkusje.

@pdempsky nie wymaga żadnych umiejętności?
Nawet na cymbałkach zapewne grać nie potrafisz, a sie wypowiadasz.
Nawet na cymbałkach zapewne grać nie potrafisz, a sie wypowiadasz.

aaaaa i to się teraz muzyka nazywa ?
albo jestem za stary, albo zbyt normalny
albo jestem za stary, albo zbyt normalny
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie