📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:01

Gags napisał/a:
Mieszkam w Łodzi, i uważam, że samo miasto jest naprawdę piękne, cudowne kamienice, budynki, część jest odnowiona, ale ,żeby osobowość całość to potrzeba tira pieniędzy. A menele i sebixy są wszędzie, tu wydaje się, że jest ich więcej, ale weźmy pod uwagę jak bardzo zaludnione jest to miasto
niezła próba menelu lub sebixie
Znowu sadolowe platfusy wyją nienawiścią do wszystkiego, co rusza dupsko sprzed od kompa i nie porusza się samochodem . Zupełnie nie widzicie, że oni to robili dla was, tam już ktoś kreci materiał na harda i chyba nie chcecie, żeby sikawki były na czas
Powinni ich porozjeżdżać! Podwójny profit - zdążyliby ugasić i część upośledzenia społecznego by wyeliminowali

Korpo ludki... Moje miasto takie piękne i mądre.. Ehhh wstyd mi za nich.
Troche śmieszy mnie ten obecny kult biegania. Lubie sobie pobiegać ale w pustym lesie i w starym dresie. A te obecne bieganie to takie instagramowo celebryckie, buty z najnowszej kolekcji, termo hiper faster schnące kalesony z modnym wzorem, zegarek za pierdylion cebulaków pokazujący nawet siłe ucisku na zwieraczu odbytu, a potem medal za zajęcie 500miejsca ląduje na facebooku... Nierozumiem tego fenomenu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie