Rządy lewaków i kryminalistów w tym mieście doprowadziły do absurdów
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Kilku bym zrozumiał, ale takiej kumulacji idiotów dawno nie widziałem.
Wymagają zrozumienia od kierowców, gdy w weekend w mieście wyłączanych jest z ruchu kilkadziesiąt kilometrów ulic. Bo przecież to chodzi o ich zdrowie, o pasję.
Jednak gdy może chodzić o czyjeś życie, to nagle ważniejsze jest zrobienie kilkanaście sekund lepszego czasu i dostanie medalu w j🤬ym komercyjnym biegu, który i tak nikogo k🤬a nie interesuje, chyba, że kilku uczestników.
Wymagają zrozumienia od kierowców, gdy w weekend w mieście wyłączanych jest z ruchu kilkadziesiąt kilometrów ulic. Bo przecież to chodzi o ich zdrowie, o pasję.
Jednak gdy może chodzić o czyjeś życie, to nagle ważniejsze jest zrobienie kilkanaście sekund lepszego czasu i dostanie medalu w j🤬ym komercyjnym biegu, który i tak nikogo k🤬a nie interesuje, chyba, że kilku uczestników.
Ja tam takich ludzi staram się zrozumieć i im pomóc. Muszę bo pracuje w psychiatryku.
Wiecie dlaczego policjanci byli z tyłu?
Bo kowboje zawsze podążają za bydłem.
Bo kowboje zawsze podążają za bydłem.
P🤬lić straż pożarną... Ważne, że zajęli odpowiednio 671, 672, 673, 674 (...) 849, 890 miejsce. W c🤬j ważny bieg a jak tam gdzieś pożar to c🤬j z tym.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
TB303 napisał/a:
No co za k🤬y j🤬e
i jeszcze mają czelność syrenami dopingujących zagłuszać

podpis użytkownika

co za j🤬e ścierwo, c🤬le pokupowały ciuchy i trampki w Decathlonie i teraz wielcy k🤬a sportowcy. J🤬 ich.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Łódź to nie miasto, to stan umysłu...
Pamiętam jak byłem pierwszy raz w życiu w łodzi. Miałem 18, może 19 lat.
Nie wiem jak teraz to "miasto" wygląda ale wtedy byłem dosłownie w szoku.
Wyglądało to jak p🤬lone zadupie z postapokaliptycznej gry. Wszędzie k🤬a bloki z płyty i menele.
Swój pierwszy raz po piotrkowskiej też pamiętam. Godzina 9 wieczorem i wszędzie ćpuny, menele, sebixy w dresach abibosa.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Łódź to nie miasto, to stan umysłu...
jak ja nie lubię tych j🤬ych biegaczy, najważniejsi na świecie.... zawsze muszą zasrać całe centrum i wszystkie kluczowe drogi w mieście. Wyp🤬alać do lasu, bo po miekkim powinno się biegać. Tak jest zdrowiej dla nóg.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
Velture napisał/a:
Pamiętam jak byłem pierwszy raz w życiu w łodzi. Miałem 18, może 19 lat.
Nie wiem jak teraz to "miasto" wygląda ale wtedy byłem dosłownie w szoku.
Wyglądało to jak p🤬lone zadupie z postapokaliptycznej gry. Wszędzie k🤬a bloki z płyty i menele.
Swój pierwszy raz po piotrkowskiej też pamiętam. Godzina 9 wieczorem i wszędzie ćpuny, menele, sebixy w dresach abibosa.
Mieszkam w Łodzi, i uważam, że samo miasto jest naprawdę piękne, cudowne kamienice, budynki, część jest odnowiona, ale ,żeby osobowość całość to potrzeba tira pieniędzy. A menele i sebixy są wszędzie, tu wydaje się, że jest ich więcej, ale weźmy pod uwagę jak bardzo zaludnione jest to miasto