👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
świat potrzebuje jakieś zombie apokalipsy, zredukowanie populacji do 1/3 rozwiązałoby wiele problemów.
"Jestem przeciwko koronawirusowi" - najzabawniejszy tekst 2020. Ja natomiast jestem przeciwko upałom i brakiem śniegu.
Moze taka przyśpiewkę:
Zanucmy choc przez chwile,
Na tym filmie są debile
Zanucmy choc przez chwile,
Na tym filmie są debile

debile uwierza we wszystko. nawet w plandemie choc nikt nie zna nawet osoby ktora znalaby osobe ktora jest ofiara wirusa-psikusa.
glowa001 napisał/a:
debile uwierza we wszystko. nawet w plandemie choc nikt nie zna nawet osoby ktora znalaby osobe ktora jest ofiara wirusa-psikusa.
Mąż mojej chrzestnej wylądował pod respiratorem, ale co z tego skoro i tak nie uwierzysz nawet gdy twoja babcia trafi do piachu.
blaslagh napisał/a:
Mąż mojej chrzestnej wylądował pod respiratorem.
pomodle sie w jego intencji zeby przestal jesc slodycze i palic papierosy.
Zapewne Ci na filmiku to typowi "foliarze" czyli antyszczepionkowcy,przeciwnicy 5G i zwolennicy teorii o płaskiej ziemi, skąd sie biorą tacy idioci

glowa001 napisał/a:
pomodle sie w jego intencji zeby przestal jesc slodycze i palic papierosy.
Toc wiadome jest że wirus sam w sobie raczej nie zabiją, ale prowadzi do pogorszenia stanu osób które są schorowane. Powiedzmy że ty przejdziesz bezobjawowo, a twoja babcia/dziadek którzy są po prostu starzy już nie będą mieli takiego szczęścia. Pamiętaj że wirusa powiedzmy wykryto u 1% społeczeństwa w Polsce, to szansa że będzie to osoba która znasz jest niewielka. To jest durne myślenie durnych ludzi, co uważają że jeśli nie znają nikogo kto chorował, to na pewno nie ma wirusa.
Dla zwolenników maseczek
Szef Sanepidu: "maseczka nie chroni w pełni, świadczy o tym że jest pandemia"

Szef Sanepidu: "maseczka nie chroni w pełni, świadczy o tym że jest pandemia"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie