Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Magik2501 2010-03-24, 17:57 2
Czyli to krypto-kapitalista w przebraniu zasranego komucha! Pewnie mordował, żeby zdobyć rozgłos. Szkoda, że Stalin na to nie wpadł, on ma na razie "highest score" w zbrodniach przeciw ludzkości chyba

podpis użytkownika

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
pozeracz_kotow 2010-03-24, 22:58
@up
Poczekaj, a Kościół katolicki go wyprzedzi za jakiś czas O ile ktoś do tego czasu nie rozjebie w mak i pył KK

podpis użytkownika

Pij - nie bądź Jehowy!
Zgłoś
Zdunkov 2010-03-24, 23:24
nikt i nigdy nie rozjebie KK w pył, a na pewno nie, dopóki ludzie żyją. Ludzie w większości to zawsze debile, a wśród ludzi do tego zawsze znajdą się jacyś fanatyczni polaczkowie, którym jak próbujesz coś wytłumaczyć, to 2x silniej bronią swojej racji.
Zgłoś
A................x 2010-03-25, 7:44
I coś mi się wydaj, że kościół nie musi go wyprzedzać, bo już dawno był na 1 miejscu:P Jak by tak policzyć chociażby z wszystkich krucjat, palenia wiedźm na stosie i takich innych...
Zgłoś
xyz893 2010-03-25, 14:21 1
Tak najlepiej nawalać na kościół czerwone pomioty. Jak wam coś w krucjatach nie pasuje to jedźcie na półwysep arabski, pomieszkajcie tam z pół roku i powtórzcie, że jeb... katolicy mordowali niewinnych muzułmanów. A komuniści na Świecie zabili około 60mln ludzi, znacznie wyprzedzając Nazizm
Zgłoś
B................g 2010-03-25, 17:44 4
xyz893 napisał/a:

Tak najlepiej nawalać na kościół czerwone pomioty

Wyjdź.
Zgłoś
Byczarz 2010-03-25, 22:04 1
xyz893 napisał/a:

Tak najlepiej nawalać na kościół czerwone pomioty. Jak wam coś w krucjatach nie pasuje to jedźcie na półwysep arabski, pomieszkajcie tam z pół roku i powtórzcie, że jeb... katolicy mordowali niewinnych muzułmanów. A komuniści na Świecie zabili około 60mln ludzi, znacznie wyprzedzając Nazizm

Zapraszam TUTAJ.

podpis użytkownika

Na forum gnojki Cię oplują za wszystko,
Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko.
Zgłoś
W................4 2011-05-27, 0:22
Zdunkov napisał/a:

(...)polaczkowie(...)

Reszta twojej wypowiedzi jest dla mnie już nie ważna,od tej pory jesteś dla mnie wart tyle co gówno.
A na kościół to ja mam wyj🤬e,jak ludziom się nudzi to niech se chodzą słuchać lamentu z ambony o nadstawianiu drugiego policzka.Kościół dostaje od państwa za pieniądze podatników ziemie za darmo,c🤬j że służba zdrowia pada,drogi to śmiech na sali,ale kościół trzeba postawić.Po za tym nam w Polsce nie trzeba szpitali,woda z Lichenia i po sprawie No i nie wybaczę tego judeo-chrześcijaństwu że zniszczyli wierzenia aryjskie,pozbawiając nas ważnej dla aryjskiej tożsamości rasowej spuścizny,nie wiem co tam jest po drugiej stronie i czy w ogóle coś jest,ale wierzcie mi,dużo ciekawiej czyta się mitologie skandynawską niż mit Jezusa i inne żydowskie bajki.No i mitologia skandynawska jest bardziej życiowa niż nadstawianie drugiego policzka,przeciętny katolik prezentuje raczej odwrotność.
Zgłoś