Z jakiego to filmu?
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

kokoliko napisał/a:
Jak w temacie. Oglądać do końca.
Nie będziesz mi k🤬a życia układał

Miasto gniewu to jeden z lepszych filmów ostatnich lat i jeden z najlepszych jakie widziałem. Polecam każdemu sadolowi - bo i tematyka filmu to tematy bliskie temu portalowi.

Crash, zajebisty film. Oglądałem kilka razy i na bank obejrzę jeszcze przynajmniej raz przez odwaleniem kity (chyba że wysadzi mnie c🤬k jak islam zaleje PL)...

Dziwne, że jeszcze nikt nie napisał, jak to filmy z lektorem niszczą klimat filmu :O Jak dla mnie to można się do lektora przyzwyczaić po parunastu minutach oglądania filmu ...

Do lektora się przyzwyczaisz, ale nic tak nie podnosi klasy filmu niż oglądanie go w oryginale !
Ciekawe jak Ci sadolowi fighterzy by zareagowali na taką sytuację..hłe hłe..

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.

Co racja to racja. Oglądanie filmu z lektorem to tak jak seks w podwójnej gumie, chociaż zdarzają się wyjątki, jak np.:
Narobiliście mi smaka na film, a tu c🤬j, nigdzie go nie ma w żadnej przyzwoitej rozdzielczości, najlepsze co udało mi się znaleźć to 720p, ale chyba jednak się przemogę i obejrzę.