Ostatnio z powodu op🤬lania się, w pracy naszła mnie myśl.
Skoro Bóg stworzył człowieka, to jak to się stało, że człowiek wywodzi się z małpy teorią ewolucji?
A no tak, postanowiłem na te pytanie odpowiedzieć...
W każdej biblii Adam i Ewa są biali.
Teorią ewolucji wywodzi się murzyn, a on tak na prawdę nie przekształcał się z czasem, tylko biały człowiek go chował i rozwijał do swoich potrzeb.
Konto usunięte
2014-12-04, 20:18
Sherlock Holmes
Konto usunięte
2014-12-04, 20:22
za dużo się op🤬lasz w tej pracy
Widać że nic nie wiesz. Człowiek NIE wywodzi się od małpy tylko małpa i człowiek mają WSPÓLNYCH przodków.
Leti
2014-12-04, 20:58
już chciałem pisać PW, ale doczytałem, że chodzi o op🤬lanie SIĘ w pracy, a nie op🤬lanie w pracy... a do tego skoro POSTANOWIŁEŚ to mamy kolejną kobietę sadola na horyzoncie.
niema piwa,.
podpis użytkownika
Lubię mówić ludziom, że mam serce małego chłopca. Potem mówię, że jest w słoiku na moim biurku. - Stephen King / 1750
"człowiek wywodzi się z małpy teorią ewolucji?" - twoja pani od polskiego podcięłaby sobie żyły. Pani od biologii też.
podpis użytkownika
Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.
Konto usunięte
2014-12-05, 0:46
Tutaj Twój szef, Aniu. Jutro możesz poop🤬lać się w domu, bo do pracy już nie musisz przychodzić.
Leet
2014-12-05, 1:04
Nie wiem czy to troll czy po prostu zwykły idiota. Widać, że op🤬lanie się w robocie wyniosłeś z op🤬lania się w szkole, przede wszystkim na lekcjach biologii gdzie uczą, że człowiek i małpa mają wspólnego przodka (a nie, że człowiek wywodzi się od małpy).
edit. a nie sorry, jesteś kobietą więc brak wiedzy usprawiedliwiony byciem upośledzoną wersją człowieka
Muzz
2014-12-05, 2:19
Teoria ewolucji jest tak mocno wiarygodna, że ho-ho! Prędzej uwierzę w historie BongMana niż Darwina.
To tylko "teoria", na którą nie ma niezbitych dowodów... i nigdy nie będzie.
IOI
2014-12-05, 11:02
@Muzz - no tak, wersja z biblii jest bardziej wiarygodna niz ewolucja.
Człowiek wywodzi się z kapusty a murzyn z gówna. Proste jak j🤬ie
podpis użytkownika
raz, dwa, trzy - Baba Jägermeister patrzy.
Muzz
2014-12-05, 12:30
@IOI
A czy ja coś takiego powiedziałem? Czytaj ze zrozumieniem.
Ewolucja jest faktem, czy się to kreacjonistom podoba, czy nie. Najlepszym dowodem na to jest autorka tego tematu - ona jeszcze ewoluuje językowo (w złym kierunku, ale zawsze).
Konto usunięte
2014-12-06, 0:20
Widać, że autor ma braki w edukacji.