👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i właśnie dla tego że mam możliwość to szukam sobie sam w Holandii i Belgii auta i tyle
jakimś cudem kupiłem francuza, z przebiegiem 290 tys km i stoi pod chmurą, zima nie zima, pali od strzała i tyle
323 tys na obecną chwilę przejechane i śmiga
a większość takich roczników jak mój (2002) ma najechane max 200 000 i ceny na prawdę okazjonalne, a potem opinie są jakie są na temat tych że aut

podpis użytkownika
Fool my once - shame on you,Fool me twice - shame on me.

No jest tak, ja kupiłem 206+ 2009r. miał mieć 14tyś miał 22tyś niby nie duża różnica, po co im się chciało niewiem.
Problem był znany powszechnie kilka lat przed produkcją tego programu, ale oczywiście nasi redaktorzy mają lekkie opóźnienie....

Też mi nowość, to, że ludzie wciąż się na to nabierają i kupują sprowadzane auta to ostateczny dowód na zbyt dużą liczbę humanistów w społeczeństwie, oczywiście każdy sobie tłumaczy, że akurat jego jest ok, że handlarz ma dojścia(tak ma, do tureckiego komisu albo ubezpieczalni) choć można kupić auto z małym przebiegiem za niewielkie pieniądze- jeśli było rozbite i stało w ubezpieczalni tak długo aż w końcu znalazł się Polak który stwierdził, że da się wyklepać ale tak jak bloodwar napisał, kupowanie aut za garnicą, szczególnie popularnych u nas modeli to finansowy idiotyzm jeśli mówimy o autach w dobrym stanie a nie ex-taksówkach czy rozbitkach.
Jak mam w rodzinie handlarza tak jeszcze nie widziałem żeby sprowadził dobry samochód, stuknięte(i tutaj nie ma co liczyć, że niemiec z okazji porysowanego zderzaka czy innego tanio naprawialnego uszkodzenia sprzeda auto za pół ceny) albo cofnięte innej opcji nie ma a i tak nie jest najtańszy.
Jak mam w rodzinie handlarza tak jeszcze nie widziałem żeby sprowadził dobry samochód, stuknięte(i tutaj nie ma co liczyć, że niemiec z okazji porysowanego zderzaka czy innego tanio naprawialnego uszkodzenia sprzeda auto za pół ceny) albo cofnięte innej opcji nie ma a i tak nie jest najtańszy.

Koleś na końcu przynajmniej normalny, pogadał, pożartował. Rozmowa inaczej wyglądała jak u innych. Ale w Polsce nie ma samochodów z oryginalnymi przebiegami, bo tak jak mówili w filmiku polak z liczbą 2 na początku już nawet nie ogląda samochodu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie