Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Cała prawda o kościele katolickim
konto usunięte • 2015-02-20, 15:03

Filmik po angielsku, ale mówią bardzo wyraźnie używając podstawowych słów(przynajmniej tak mi się wydaje), więc łatwo zrozumieć. Proszę się nie obrażać, materiał zamieszczony w celach humorystycznych.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jehehej 2015-02-21, 19:18 2
i co wy na to katolicy, prawda boli?
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-21, 19:33 2
"Jezu", przecież to oczywiste, że nie wszyscy księża rżną ministrantów w dupe. Niektórzy wolą lodzika.
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-21, 20:05 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
f1n 2015-02-21, 20:07
większego gówna nie było?
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-21, 20:13 3
f1n napisał/a:

większego gówna nie było?

Było ale niestety przy tworzeniu tematu twoja morda wykrzaczala serwery sadola.
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-21, 20:13 1
Nie obraziło mnie to choć jestem katolikiem, no bo Bóg chyba mnie stworzył pod jego podobieństwo no to jak mogę śmiać z innych ludzi to mogę śmiać się z Boga. Bóg jest ze mną bo beze mnie by nie było Boga!
Zgłoś
ellsworth 2015-02-21, 20:49 3
A tak na marginesie, nie rozumiem jak jakakolwiek myśląca kobieta może być katoliczką. Nie chodzi mi o żadne nawiedzone feministki, tylko po prostu o normalne kobiety. Czy one nie widzą, że w kościele katolickim ich wartość jest ledwie odrobinę większa niż w islamie? W KK nie mogą być kapłanami i nie mogą mieć ŻADNEGO wpływu na ten kościół. Na prawdę, trudno znaleźć w cywilizacji zachodniej drugą tak dyskryminującą ludzi organizację i w sytuacji gdzie w innych odłamach chrześcijaństwa kobieta ma absolutnie takie sama prawa jak mężczyzna nie jestem w stanie pojąć jak jakakolwiek kobieta może być katoliczką.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem