👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jednak muzułmanin muzułmaninowi nierówny. Spójrzcie na naszych Tatarów: od wielu wieków żyjemy obok siebie, bez żadnych kłótni czy incydentów. Dla nich islam to raczej kwestia zachowania odrębności kulturowej niż samego wyznania. Dlatego to jeden jedyny przypadek, który osobiście szanuję i chcę uświadomić resztę zapaleńców, żeby wiedzieli wobec kogo szczędzić nienawiść.
Mam pomysł! Wskrześmy Sobieskiego, albo ew. sprowadźmy go z zaświatów. Już raz wywalił muzułmanów z Europy, więc teraz też dałby radę. Skoro Zachód nic nie potrafi (albo nie chce) z tym zrobić, to Sobieski ze słowiańską armią na czele pokaże Europie jak się bronić przed najeźdźcami i znów będzie spokój, przynajmniej na te kilkaset lat.
ocjokrakow napisał/a:
Taka nagonka na kotoli na tym profilu, a prawie że poklask dla muzułmanów.
Dlatego ja nie lubię ani katoli ani brudasów - i tyle w temacie

plagiat napisał/a:
Jednak muzułmanin muzułmaninowi nierówny. Spójrzcie na naszych Tatarów: od wielu wieków żyjemy obok siebie, bez żadnych kłótni czy incydentów.
Że ke? A kto zabił krakowskiego hejnalistę? Horda tatarska!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie