👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Watykan nienawidzi gejów pod warunkiem, że nie noszą oni sutann i nie są pracownikami tegoż Watykanu. Wtedy to cicho sza, ewentualnie mniej (np. o "słabości" księży) lub bardziej (o prowokowaniu przez rozpustnych ośmiolatków) bezczelne próby tłumaczenia zboczenia. Już nie wspomnę o klubach gejowskich w Rzymie tak chętnie odwiedzanych przez kościelnych hierarchów. Oczywiście to ostatnie jest jak najbardziej legalne i zgodne z prawem, ale kler to chyba ostatnia grupa zawodowa, która ma prawo do krytykowania osób homoseksualnych.
@Loaloa weź już człowieku opuść ten portal, bo widocznie do niego jeszcze nie dojrzałeś. W każdym swoim komentarzu dajesz ładny pokaz bólu dupy. Ksiądz cię na zakrystii ładował, czy po prostu jesteś tak ograniczonym i małym człowieczkiem, który musi się podbudować cwaniakowaniem w necie?

@Loaloa
Kluby gejowskie odzwiedzane przez księży ? Oj chyba wyborcza wczoraj w kioskach się pojawiła.
Kluby gejowskie odzwiedzane przez księży ? Oj chyba wyborcza wczoraj w kioskach się pojawiła.
Loaloa napisał/a:
Watykan nienawidzi gejów pod warunkiem, że nie noszą oni sutann i nie są pracownikami tegoż Watykanu. Wtedy to cicho sza, ewentualnie mniej (np. o "słabości" księży) lub bardziej (o prowokowaniu przez rozpustnych ośmiolatków) bezczelne próby tłumaczenia zboczenia. Już nie wspomnę o klubach gejowskich w Rzymie tak chętnie odwiedzanych przez kościelnych hierarchów. Oczywiście to ostatnie jest jak najbardziej legalne i zgodne z prawem, ale kler to chyba ostatnia grupa zawodowa, która ma prawo do krytykowania osób homoseksualnych.
Loa loa – gatunek pasożytniczego nicienia występujący w Afryce Zachodniej i Środkowej. Żywicielem ostatecznym jest człowiek.
Nie karmić pasożyta!

Cytat:
Wyborcza powiadasz? Twoim zdaniem to, czego nie opisze niezalezna.pl, albo inne prawackie efemerydy nie istnieje. Nie dość, że chodzą do gejowskich klubów, to jeden sobie nawet kupili.
guardian.co.uk/world/2013/feb/21/pope-retired-amid-gay-bishop-blackmail-inquiry
guardian.co.uk/world/2010/jul/24/catholic-church-gay-priests-exposed
vice.com/en_uk/read/the-gay-sex-club-next-to-the-vatican-is-the-saddes...
emsnews.wordpress.com/2013/03/12/vatican-owns-shares-in-rome-building-...
telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/vaticancityandholysee/9923800/Va...

loaloa myślałem że twój debilizm osiągnoł już apogeum ale przerastasz sam siebie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie