Niedawno na sadolu pojawił się temat o Polskich kulturystach czyli inaczej o ludziach uzależnionych od sterydów. Idąc za ciosem postanowiłem pokazać wam więcej. Cała prawda o tym ze wciskają syf a pelikany to łykja no ale biznes is biznes enjoy
Jak było to
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
yyy a ktoś wierzy w suplementy ?
konto usunięte
2016-04-21, 23:40
Suplemet diety czyli jej uzupelnienie. Bialko, kreatyna, witaminy ew. Betaalanina.
Za najazd na zderegulowaną branże nie ma piwa. Wolny rynek jest dobry, kto chce ten kupuje, kto nie chce nie kupuje.
30x teścia 10mg\2ed, dobra dietka i szarpiesz sztange = efekty
konto usunięte
2016-04-22, 11:19
Naturalna kulturystyka w naszych czasach to oksymoron.
Tco
2016-04-22, 15:00
Z suplementow diety uzywam tylko danabol
Marsto napisał/a:
30x teścia 10mg\2ed, dobra dietka i szarpiesz sztange = efekty
A póxniej włosy nawet na gałkach ocznych.
@up jak już to bez odbloku brak jakich kolwiek włosów no i bezpłodność, suplementowanie testosteronu w dawkach sportowych nigdy nie powoduje nadmiernego owłosienia ale za to nieodpowiednie stosowanie powoduje wypadanie włosów.