Największym rasistą jest planeta ziemia - stworzyła cyganów złodziejami i żebrakami, murzynów, latynosów agresywnymi nierobami, a arabów połączyła w jedną, destrukcyjną sektę. Z pewnymi odstępstwami, ale tak nielicznymi, że o każdym przypadku można by nakręcić wciągający reportaż.
Najgorsi są jednak biali heteroseksualiści - ci niewdzięcznicy nie dość że uczciwie pracują, mają zamożne państwa, to na dodatek (co jest bardzo rasistowskie) mając czasami czelność bycia z siebie dumnymi.
A................g
2014-11-01, 22:59
Mama wie, że tak późno przy kompie siedzisz?
Ang napisał/a:
Mama wie, że tak późno przy kompie siedzisz?
Rosół na niedzielę ugotowany?
F................n
2014-11-01, 23:41
Ang, A w kuchni posprzątane?
Ang dawno lodzika nie było, mam worki do odkurzacza jest w nim gotowa dziura na usta
A................g
2014-11-02, 1:03
Tylko na tyle was stać?
Borcejn, coś mi się wydaje, że ta dziura to na co innego jest...
Ang pomyliła portal Makłowicza z Sadisticiem
Chodź do mnie Ang, ja cię obronię!
Biali heteroseksualisci ucziwie pracują i mają zamożne państwa? Z takimi to sie nie spotkałem.
Albo inaczej - na pewno jest to rzadkosc.
Ogolnie rzecz biorac biali heteroseksualisci to najwieksze pojeby i widac to od setek, tysiecy lat. Tak samo jak pakole.
Cyganie sami się stworzyli złodziejami i k🤬ami, nie zrzucaj tego na naszą planetę.
niestety kolego, ale ciapaci też mają zamożne państwa.
Mówisz, że latynosi to nieroby?
O................5
2014-11-02, 15:06
Strasznie stereotypowy tekst. Nie wszyscy Murzyni, Latynosi, nawet cyganie (romowie) są idiotami i złodziejami. Przyznam, wśród tych ras jest bardzo dużo złodziejów i degeneratów, ale nie patrzmy przez ich pryzmat na rasy.
Ziemia nikogo nie stworzyła nierobem, to zależy od człowieka.
Wiem, to Sadistic.