👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Prawka na c+e nie mam, ale dajcie mi tira z naczepa (kamerkami) i wjezdzam w kazda napotkana blokade

kosioraldo napisał/a:
Rodzi się pytanie czemu tam nikt nie reaguje, skoro to jest codzienną sytuacją.
Problemem jest wmawianie przez lewicowych działaczy, że to są ludzie biedni, poszkodowani i uciekają przed wojną. Policja się boi reagować, żeby nie być posądzoną o ksenofobię, rasizm itp. To są na zachodzie najgorzej odbierane oskarżenia. A arabusy to wykorzystują. Poza tym, Francuzom nie zależy, żeby to gówno u nich zostało.

Bo problem ma być i trwać! Dzięki temu jest poparcie dla naszej obecności na bliskim wschodzie.
Podobno w obozie w Calais jest 18 tyś tego czegoś, a tyle bomb na świecie się marnuje...
Przecież to jest jakiś pier*olony matrix a nie rzeczywistość. Jak kadr z filmu zombie. Współczuję naszym kierowcom którzy muszą jeździć przez to bagno ryzykując własne życie by utrzymać rodzinę. Wieszczę wam wszystkim, że lada chwila poleje się krew, bo oni są bezkarni. W swoich lepiankach z gówna już szykują ostrzejszą broń, bo nad tym miejscem nie ma żadnej kontroli. Wyobrażacie sobie jak opanować gruzowisko w którym mieszka prawie 9000 takich poj*bów ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie