👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brawo dla murzyna. Dla mnie to on jest w tym momencie biały. Brawo za jakakolwiek reakcje.. Mimo, ze zrobili go w c🤬ja....
up a co murzyn mogl robic w zapewne bialej bogatej dzielnicy;d? pewnie byl w pracy i szykowal sie na jakis wlam.
nwonigers napisał/a:
No na przykład.. Był w pracy i próbował uczciwie zarobić, a że po drodze widział manekina w ubraniach zwisającego z dachu, to w pierwszej kolejności pomyślał, że ktoś miał wypadek i próbował mu pomóc?up a co murzyn mogl robic w zapewne bialej bogatej dzielnicy;d? pewnie byl w pracy i szykowal sie na jakis wlam.
Ale w sumie nie znam się, nie wiem czym jest życie, pewnie Ty masz rację.

djted napisał/a:
Brawo dla murzyna. Dla mnie to on jest w tym momencie biały. Brawo za jakakolwiek reakcje.. Mimo, ze zrobili go w c🤬ja....
A jesteś pewien że nie chciał zaj🤬 gościowi butów?
Nie no k🤬a to trzeba być czarnym żeby nie ogarnąć przez tyle czasu że to manekin.
Typ wisi bez żadnego ruchu ani jęków.
Typ wisi bez żadnego ruchu ani jęków.
Dindu ma iq w graniach 50. Przez to nie skumał wtf. Zachował się jak biały i próbował ratować a wy go hejtujecie

Na drugi raz nikomu nie pomoże, zarodek dobra w czarnych został zgaszony.
Równie dobrze mógł zasłabnąć. A nie spadł, bo ręce przywarły mu na mrozie

Abraxus napisał/a:
Dindu ma iq w graniach 50. Przez to nie skumał wtf. Zachował się jak biały i próbował ratować a wy go hejtujecie
![]()
Nie inteligencja określa wartość człowieka, lecz jego człowieczeństwo. Widać na przykładzie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie