Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ra0mir 2021-12-15, 10:01 4
Ale komuś c🤬ja porysuje...

podpis użytkownika

J🤬 ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
sothis 2021-12-15, 10:41
ra0mir napisał/a:

Ale komuś c🤬ja porysuje...

Uszkodzony przedni ząb bardziej czuć przy całowaniu niż lodzie.
Zgłoś
Driver19cm 2021-12-15, 12:38 16
Cytat:

Uszkodzony przedni ząb bardziej czuć przy całowaniu niż lodzie.

Sothis wie co pisze

Całe życie op🤬la kumplom berło z uszkodzonymi jedynkami

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Angevil 2021-12-15, 13:36
Przerwa na papierosa

podpis użytkownika

I tak to jest.
Zgłoś
baronturbina 2021-12-15, 14:08
Można by jej jedynki wyj🤬 do końca. Nie musiała by „paszczu” otwierać do polerowania berła.
Zgłoś
Driver19cm 2021-12-15, 14:57 1
Cytat:

Można by jej jedynki wyj🤬 do końca. Nie musiała by „paszczu” otwierać do polerowania berła.

Jeśli brak jedynek pozwala Ci na włożenie całego k🤬sa, to współczuję twojemu chłopakowi

Bo rozmiarem raczej nie grzeszysz

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
KonioBijca 2021-12-15, 15:36
Ząbki wyj🤬o, ale nosek i broda nawet ani śladu po upadku na ryj. Jebie fejkiem, jak cały SrikSrok...
Zgłoś
Andrzejas 2021-12-15, 16:00
Tyś widział kiedy parkiet... Panele z wzorem dębu to są.

podpis użytkownika

Quae nocent, docent
Zgłoś
Córka_Spawacza 2021-12-15, 21:00
Wy się śmiejcie. Teraz suka przy lachonie będzie skórę z fiuta zdzierać

podpis użytkownika

Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę ponieważ jestem największym sk🤬ysynem w całej tej dolinie....
Zgłoś
RoBoTRoN 2021-12-15, 21:15
KonioBijca napisał/a:

Ząbki wyj🤬o, ale nosek i broda nawet ani śladu po upadku na ryj. Jebie fejkiem, jak cały SrikSrok...

Mój syn kilka lat temu wyp🤬zielił się na gębę bo biegał po podwórku jak poj🤬y... Miał wtedy niecałe 4 lata. Jedynki ukruszył dokładnie tak samo, w piękny półksiężyczek, a na facjacie ani śladu, a wywalił się na kostce brukowej. Na szczęście to były mleczaki, dentysta powiedział, że nic mu nie będzie, teraz ma stałe i jest ok. Do dziś na kostce porusza się góra truchtem...
Zgłoś
ra0mir 2021-12-16, 11:41 4
RoBoTRoN napisał/a:

Mój syn kilka lat temu wyp🤬zielił się na gębę bo biegał po podwórku jak poj🤬y... Miał wtedy niecałe 4 lata. Jedynki ukruszył dokładnie tak samo, w piękny półksiężyczek, a na facjacie ani śladu, a wywalił się na kostce brukowej. Na szczęście to były mleczaki, dentysta powiedział, że nic mu nie będzie, teraz ma stałe i jest ok. Do dziś na kostce porusza się góra truchtem...

też komuś c🤬ja porysuje

podpis użytkownika

J🤬 ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś