podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Ale komuś c🤬ja porysuje...
Uszkodzony przedni ząb bardziej czuć przy całowaniu niż lodzie.
Uszkodzony przedni ząb bardziej czuć przy całowaniu niż lodzie.
Sothis wie co pisze
Całe życie op🤬la kumplom berło z uszkodzonymi jedynkami
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Można by jej jedynki wyj🤬 do końca. Nie musiała by „paszczu” otwierać do polerowania berła.
Jeśli brak jedynek pozwala Ci na włożenie całego k🤬sa, to współczuję twojemu chłopakowi
Bo rozmiarem raczej nie grzeszysz

podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?podpis użytkownika
Quae nocent, docentpodpis użytkownika
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę ponieważ jestem największym sk🤬ysynem w całej tej dolinie....Ząbki wyj🤬o, ale nosek i broda nawet ani śladu po upadku na ryj. Jebie fejkiem, jak cały SrikSrok...
Mój syn kilka lat temu wyp🤬zielił się na gębę bo biegał po podwórku jak poj🤬y... Miał wtedy niecałe 4 lata. Jedynki ukruszył dokładnie tak samo, w piękny półksiężyczek, a na facjacie ani śladu, a wywalił się na kostce brukowej. Na szczęście to były mleczaki, dentysta powiedział, że nic mu nie będzie, teraz ma stałe i jest ok. Do dziś na kostce porusza się góra truchtem...
Mój syn kilka lat temu wyp🤬zielił się na gębę bo biegał po podwórku jak poj🤬y... Miał wtedy niecałe 4 lata. Jedynki ukruszył dokładnie tak samo, w piękny półksiężyczek, a na facjacie ani śladu, a wywalił się na kostce brukowej. Na szczęście to były mleczaki, dentysta powiedział, że nic mu nie będzie, teraz ma stałe i jest ok. Do dziś na kostce porusza się góra truchtem...
też komuś c🤬ja porysuje
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.