Haha. Widzę że się rozkręcasz. Pewnie w przyszłym tygodniu spotkanie z Trumpem i nowym papieżem.
Nie. Nie spotykam się z takimi flejami jak
zadłużony po uszy Trump. W przyszłym tygodniu jak wrócę z Wiednia mam zamiar zatrudnić kolejnego paproka takiego jak wy, żeby więcej na mnie zap🤬lało takich obesrołków. No i muszę mu wziąć jakieś bmw w leasing. Zaj🤬y robotą jestem jak widzisz. 😆 Wiem że wam rylom, wydaje się to niemożliwe, ale nie skłamałem ani jednym slowem..A wy myślicie że jesteście paniska, biedaki, bo was stać na Egipt raz w roku na all. Wtedy możecie se zaklepać leżak przy basenie. I to wszystko co możecie. 😂
Nie. Nie spotykam się z takimi flejami jak
zadłużony po uszy Trump. W przyszłym tygodniu jak wrócę z Wiednia mam zamiar zatrudnić kolejnego paproka takiego jak wy, żeby więcej na mnie zap🤬lało takich obesrołków. No i muszę mu wziąć jakieś bmw w leasing. Zaj🤬y robotą jestem jak widzisz. 😆 Wiem że wam rylom, wydaje się to niemożliwe, ale nie skłamałem ani jednym slowem..A wy myślicie że jesteście paniska, biedaki, bo was stać na Egipt raz w roku na all. Wtedy możecie se zaklepać leżak przy basenie. I to wszystko co możecie. 😂
No właśnie widzę jaki ty zaj🤬y robotą jesteś. Stary jak ja ci zazdroszczę. Z ciebie normalnie cukier można by robić -taki burak jesteś.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka@Shaolin_Majster
Masz, wsadź to sobie i kolesiowi z którym się trykasz małym siurkiem. Może wam ulży. Biedaku.

Gdyby kózka nie skakała, to by bana nie dostała... 😂😂😂
Ja już dawno o tobie zapomniałem, a ty dalej nakręcony? Ojej, musiało zaboleć... Biedny miś... 😂
A teraz lądujesz na śmietniku historii, czyli w zablokowanych... 😉👋🏻