Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Will70 2025-04-28, 19:10
BigLebovsky napisał/a:

Haha. Widzę że się rozkręcasz. Pewnie w przyszłym tygodniu spotkanie z Trumpem i nowym papieżem.

Nie. Nie spotykam się z takimi flejami jak
zadłużony po uszy Trump. W przyszłym tygodniu jak wrócę z Wiednia mam zamiar zatrudnić kolejnego paproka takiego jak wy, żeby więcej na mnie zap🤬lało takich obesrołków. No i muszę mu wziąć jakieś bmw w leasing. Zaj🤬y robotą jestem jak widzisz. 😆 Wiem że wam rylom, wydaje się to niemożliwe, ale nie skłamałem ani jednym slowem..A wy myślicie że jesteście paniska, biedaki, bo was stać na Egipt raz w roku na all. Wtedy możecie se zaklepać leżak przy basenie. I to wszystko co możecie. 😂
Zgłoś
BigLebovsky 2025-04-29, 21:13 1
Will70 napisał/a:

Nie. Nie spotykam się z takimi flejami jak
zadłużony po uszy Trump. W przyszłym tygodniu jak wrócę z Wiednia mam zamiar zatrudnić kolejnego paproka takiego jak wy, żeby więcej na mnie zap🤬lało takich obesrołków. No i muszę mu wziąć jakieś bmw w leasing. Zaj🤬y robotą jestem jak widzisz. 😆 Wiem że wam rylom, wydaje się to niemożliwe, ale nie skłamałem ani jednym slowem..A wy myślicie że jesteście paniska, biedaki, bo was stać na Egipt raz w roku na all. Wtedy możecie se zaklepać leżak przy basenie. I to wszystko co możecie. 😂

No właśnie widzę jaki ty zaj🤬y robotą jesteś. Stary jak ja ci zazdroszczę. Z ciebie normalnie cukier można by robić -taki burak jesteś.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
johnyMiost 2025-04-30, 20:02
jak ludzie tak zap🤬lają, i dostaja tyle, aby mogli przeżyc, to swiat pedzi do przodu....... zydkom sie marzy , aby cały świat tak żyl
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-05-08, 15:30
Will70 napisał/a:

@Shaolin_Majster
Masz, wsadź to sobie i kolesiowi z którym się trykasz małym siurkiem. Może wam ulży. Biedaku.

Gdyby kózka nie skakała, to by bana nie dostała... 😂😂😂

Ja już dawno o tobie zapomniałem, a ty dalej nakręcony? Ojej, musiało zaboleć... Biedny miś... 😂

A teraz lądujesz na śmietniku historii, czyli w zablokowanych... 😉👋🏻
Zgłoś