podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
W myśl zasady "Słabe oberwij, mocne podbuduj". 🙂
Sie robiło, sie wie. 🙅🏻
Fedraaa! 👿
Obrywka. Niekiedy i u nas tak się robi, zwłaszcza na przebudowach lub przy rabunku...
W myśl zasady "Słabe oberwij, mocne podbuduj". 🙂
Sie robiło, sie wie. 🙅🏻
Fedraaa! 👿
Zrywka czy obrywka jest ok-ale przy naszej obudowe -a tu nie masz ringów tylko patyki, nawet kasztów nie ma
[ Dodano 2025-04-26, 21:56 ]
Wygląda mi to na film wygenerowany przez AI
Dziękujemy za ten profesjonalny komentarz
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaZrywka czy obrywka jest ok-ale przy naszej obudowe -a tu nie masz ringów tylko patyki, nawet kasztów nie ma
To prawda. Widzę że kolega po fachu. 💪🏻 Ale suje sie tak samo... Mi kiedys przysypało kopyta przy wyjeżdzaniu sekcją w rabunku - 9 miesięcy na L4...
Pozdro!

To prawda. Widzę że kolega po fachu. 💪🏻 Ale suje sie tak samo... Mi kiedys przysypało kopyta przy wyjeżdzaniu sekcją w rabunku - 9 miesięcy na L4...
Pozdro!
Na łeb nie pada, słońce nie przypieka a ten jeszcze narzeka

Mi kiedys przysypało kopyta przy wyjeżdzaniu sekcją w rabunku - 9 miesięcy na L4...
Jakis filmik z akcji, albo przynajmniej zdjecia kolega moze wrzuci?
Złamanego paznokcia u stopy nie widziałeś ?

Na łeb nie pada, słońce nie przypieka a ten jeszcze narzeka
Jeszcze 17k na rękę, trzynasta, czternasta i piętnasta pensja, co dwa mięsiace barbórka! 25 lat leżenia pod ociosem i w wieku 35 lat emerytura!
Chętni proszeni o kontakt z działem kadr dowolnej KWK.😁
Jeszcze 17k na rękę, trzynasta, czternasta i piętnasta pensja, co dwa mięsiace barbórka! 25 lat leżenia pod ociosem i w wieku 35 lat emerytura!
Chętni proszeni o kontakt z działem kadr dowolnej KWK.😁
Zdążę zanim Tusk pozamyka ?
Nie ma takiej możliwości - raz że warunki raczej uniemożliwiają nagrywanie ( zapylenie, wilgoć, duża wilgotność powietrza + absolutna ciemność) to dwa : pod ziemią absolutnie zakazane jest używanie urządzeń elektrycznych nie posiadających zatwierdzenia WUG, z powodu zagrożenia wywołania przez nie wybuchu, tak na skróty i najoględniej mówiąc. 🙂
[ Dodano 2025-04-26, 22:25 ]
Zdążę zanim Tusk pozamyka ?
Lekko. Mamy od c🤬ja związków zawodowych! 😂 Jakie tylko zechcesz. Zapiszesz się i ni c🤬ja Cię nie wyjebią. A jak wyjebią to dadzą odprawę... Ze 170k wpadnie. 😈