Mamy od c🤬ja związków zawodowych! 😂 Jakie tylko zechcesz. Zapiszesz się i ni c🤬ja Cię nie wyjebią. A jak wyjebią to dadzą odprawę... Ze 170k wpadnie. 😈
Jak taki nietykalny jesteś to p c🤬j łazisz na dół do roboty zamiast ściemniać w piwnicy przed kompem ?
[ Dodano 2025-04-26, 22:42 ]
Do wcześniejszej górniczej emerytury do której inni muszą dokładać nie dożyją
Dokładaj kotku więcej, bo na nowego Mercedesa potrzebuję. 🙂 I chatę bym zmienił, bo ciasno na 150 mkw. 😁
Do wcześniejszej górniczej emerytury do której inni muszą dokładać nie dożyją
No ale tutaj się należy wcześniejsza emerytura i dodatki .... Przeciesz to jest jak Jenga ... Jedna pomyłka lub za bardzo pójdzie i ci się cały sufit sp🤬oli na głowe
[ Dodano: 2025-04-26, 22:54 ]
Złamanego paznokcia u stopy nie widziałeś ?
Ja p🤬le i tylko tyle .... A se myślę szkity połamało w 3 miejscach a ten k🤬a 9 Miechów bo mu paznokieć zszedł
Obrywka. Niekiedy i u nas tak się robi, zwłaszcza na przebudowach lub przy rabunku...
W myśl zasady "Słabe oberwij, mocne podbuduj". 🙂
Sie robiło, sie wie. 🙅🏻
Fedraaa! 👿
No nie p🤬l że w cywilizowanym świecie też tak to wygląda?
I aby zapłacić podatki na takich muszę z chaty zdalnie się do kołchozu logować, i czytając Sadola patrzeć czy na monitorze obok nie gadają o czymś na co muszę zareagować...Lekko. Mamy od c🤬ja związków zawodowych! 😂 Jakie tylko zechcesz. Zapiszesz się i ni c🤬ja Cię nie wyjebią. A jak wyjebią to dadzą odprawę... Ze 170k wpadnie. 😈
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.No nie p🤬l że w cywilizowanym świecie też tak to wygląda?
Nie wiem jak w cywilizowanym, ale u nas podobnie. Tylko obudowa jest inna, mocniejsza, z żelaza, jak słusznie zauważył @BigLebovsky .
Nie wiem jak w cywilizowanym, ale u nas podobnie. Tylko obudowa jest inna, mocniejsza, jak słusznie zauważył @ Lebowsky
A ja głupi myślałem że tak to się 100 lat temu nap🤬lało.😬
I aby zapłacić podatki na takich muszę z chaty zdalnie się do kołchozu logować, i czytając Sadola patrzeć czy na monitorze obok nie gadają o czymś na co muszę zareagować...
👍🏻
[ Dodano 2025-04-26, 23:04 ]
A ja głupi myślałem że tak to się 100 lat temu nap🤬lało.😬
Są prace których maszyny nie wykonają... 🤷🏻♂️ Ale te roboty wykonują wyspecjalizowni górnicy. Tzw Rabunkarze. Najgorszy błąd jaki w "karierze" zrobiłem to kurs rabunkarza... 😂
👍🏻
Są prace których maszyny nie wykonają...🤷🏻♂️
To szacun dla was kreciki😁 a rabunkarze brzmi gangstersko😁
To szacun dla was kreciki😁
Dzięki. 🙅🏻
No ale tutaj się należy wcześniejsza emerytura i dodatki .... Przeciesz to jest jak Jenga ... Jedna pomyłka lub za bardzo pójdzie i ci się cały sufit sp🤬oli na głowe
Ja p🤬le i tylko tyle .... A se myślę szkity połamało w 3 miejscach a ten k🤬a 9 Miechów bo mu paznokieć zszedł
Kości całe, ścięgna się pop🤬liły. Popękały i ponadrywały się... Zrosty się porobiły... Rekonstrukcja nie jest finansowana przez NFZ , lepiej jakby pozrywać całkiem, to wtedy pozszywają. Z kolei komercyjne zrobienie rekonstrukcji to 50/50% że się uda. Koszt w moim przypadku było 20k bez gwarancji że po opuszczeniu kliniki nie zerwą się całkiem, takie by były osłabione. Więc pozostała tylko rehabilitacja, włącznie z komercyjną. Paznokcie pozostaly na swoim miejscu.🙂
👍🏻
Są prace których maszyny nie wykonają... 🤷🏻♂️ Ale te roboty wykonują wyspecjalizowni górnicy. Tzw Rabunkarze. Najgorszy błąd jaki w "karierze" zrobiłem to kurs rabunkarza... 😂
Rabunek to nie przelewki. Jak się pomylisz to do piachu albo kalectwo. Ale BHP i tak ci wpisze że twoja wina
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaRabunek to nie przelewki. Jak się pomylisz to do piachu albo kalectwo. Ale BHP i tak ci wpisze że twoja wina
Mądre słowa. 😉
I aby zapłacić podatki na takich muszę z chaty zdalnie się do kołchozu logować, i czytając Sadola patrzeć czy na monitorze obok nie gadają o czymś na co muszę zareagować...
O czym ty mówisz. Jakie podatki jak za najniższą krajową nap🤬lasz. Ciesz się że ktoś fedruje to choć możesz telefon naładować i możesz Sadola przeglądać,bo co by nie mówić nadal w mixie średnio ok 90 % z węgla idzie. Z czasem się to zmieni,ale bez atomu jesteśmy w dupie. Z drugiej strony kto ci broni. Bier hałer, lampa z aparat i cyk na 1050 -tez zarobisz.
[ Dodano 2025-04-26, 23:52 ]
No nie p🤬l że w cywilizowanym świecie też tak to wygląda?
W naszych realiach wygląda to zupełnie inaczej.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka