Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Rutus 2025-04-27, 0:25
Od 00:07 kaszty stawia czy w jenge gra.
Zgłoś
Will70 2025-04-27, 0:53 4
Shaolin_Majster napisał/a:

Obrywka. Niekiedy i u nas tak się robi, zwłaszcza na przebudowach lub przy rabunku...
W myśl zasady "Słabe oberwij, mocne podbuduj". 🙂
Sie robiło, sie wie. 🙅🏻
Fedraaa! 👿

Z tego co ty krecie p🤬lisz to jesteś teraz w jakieś ekipie ratunkowej nierobów czekających na zawał i grających w ping-ponga j🤬ych pasożytów? No to masz powód do dumy, nierobie. Baba ci się puszcza na boki a ty się cieszysz że z kolegami w tym czasie w plejkę grasz, k🤬iu. A cała Polska na to wasze j🤬e górnictwo się składa od lat. J🤬e złodzieje. Tfu! Zdychajcie po roku na tych waszych złodziejskich emeryturach.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-04-27, 1:12 11
Will70 napisał/a:

Z tego co ty krecie p🤬lisz to jesteś teraz w jakieś ekipie ratunkowej nierobów czekających na zawał i grających w ping-ponga j🤬ych pasożytów? No to masz powód do dumy, nierobie. Baba ci się puszcza na boki a ty się cieszysz że z kolegami w tym czasie w plejkę grasz, k🤬iu. A cała Polska na to wasze j🤬e górnictwo się składa od lat. J🤬e złodzieje. Tfu! Zdychajcie po roku na tych waszych złodziejskich emeryturach.

A się jakiś pedalski magazynier/dostawca pizzy zagotował.
Zgłoś
Will70 2025-04-27, 5:27 3
Bestia_z_aquaparku napisał/a:

Co ty k🤬a knurze p🤬lisz? To że za ciebie ktoś płaci podatki i składki i masz wyj🤬e na co one idą, to twój problem. Nie wszyscy żyją z zasiłków jak ty i kret. Nie każdy jest robolem, pastuchu
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-04-27, 5:45 8
Bestia_z_aquaparku napisał/a:

Zrobił dokładnie to czego chciałem, o to mi chodziło żeby jakiś żałosny obesraniec się odpalił. Żałuję jedynie że tylko jeden taki idiota się znalazł, bo bardziej mi się podoba jak ujadają chórem... 😂😂😂🙅🏻

[ Dodano 2025-04-27, 05:57 ]
Will70 napisał/a:

Auuu, auuu... Możesz sobie powyć pedałku, do księżyca... Takich leszczy jak Ty to wciągamy na dole do nosa. 😂Jak jaj nie masz, to już nic Ci nie pomoże, nawet to zawodzenie... Kozak w necie, p🤬da w świecie. 😂

Dawać kutafony wincyj kasy, bo nowego Merca z salonu biorę, i chatę sobie rozbuduję, bo na 150 m/kw jest mi ciasno! 😂

A Ty do roboty gnoju, bo potrzebujemy Twoich podatków, żeby nam się dobrze leżało ! 😂 Zap🤬laj na Pana Górnika żałosny frajerze. 😉 I co mi zrobisz? He?

Auuuu... Mozesz sobie jeszcze poujadać najwyżej, a ja pieniądze w kieszeń włożę i będę sie śmiał jeszcze głośniej... 🖕🏻
Zgłoś
Fx12 2025-04-27, 6:13 5

Jeszcze 17k na rękę, trzynasta, czternasta i piętnasta pensja, co dwa mięsiace barbórka! 25 lat leżenia pod ociosem i w wieku 35 lat emerytura!

Nie ważne. Za ch*j bym tam nie poszedł robić. I szacun dozgonny dla tych dzięki którym przez 30 lat miałem w domu ciepło i widno.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-04-27, 6:20 6
Fx12 napisał/a:

Nie ważne. Za ch*j bym tam nie poszedł robić. I szacun dozgonny dla tych dzięki którym przez 30 lat miałem w domu ciepło i widno.

Dziękuję w imieniu swoim i kolegów po fachu. Niestety placimy niekiedy wysoką cenę za to "czarne złoto", kilku kolegów za mojej kadencji odeszło na wieczną szychtę, wielu odniosło poważnie obrażenia...

Bardzo budujące jest to że są jeszcze normalni ludzie którzy to rozumieją i szanują, a nie jak z🤬b @WILL70 p🤬lą bzdury które usłyszeli w telewizorze...

Wszystkiego dobrego Ci życzę, oby tego ciepła i światła nigdy Ci nie zabrakło. 💪🏻🙂

P.s. a gadanie o 17k i innych przywilejach, oraz o tym że w pręta lecimy całe dnie, to oczywiście troll na takich internetowych ujadaczy jak @Will70, ale to chyba jasne.
Pozdro. Shaolin. 🙅🏻

[ Dodano 2025-04-27, 06:35 ]
Will70 napisał/a:

Co ty k🤬a knurze p🤬lisz? To że za ciebie ktoś płaci podatki i składki i masz wyj🤬e na co one idą, to twój problem. Nie wszyscy żyją z zasiłków jak ty i kret. Nie każdy jest robolem, pastuchu

Inteligent za najniższą krajową się znalazł.😂 Do roboty (!!!) zamiast na necie zbijać bąki!👿 Podatki na Górniczków same się nie zapłacą! 😂
Zgłoś
brodatyyy 2025-04-27, 7:36 5
A ja tam nie rozumiem po k🤬ę się wykłócać odnośnie danych zawodów oraz ich zarobków. W każdej dziedzinie gospodarki macie c🤬li, którzy tworzą zły PR owemu zawodowi. Czy dupa mnie boli od tego, że jacyś górnicy w Polsce zarabiają X kasy a ktoś inny ochłapy? Nie, jest masa zawodów, które są z natury niebezpieczne, w których ryzykuje się każdego dnia swoim życiem bądź zdrowiem a ludzie, którzy takie zawody wykonują to raczej świadomie podjęli decyzje o wyborze takiej drogi zawodowej. Czy szacunek tym ludziom się należy tylko dlatego, że schodzą pod ziemie i c🤬j wie czy wyjdą na powierzchnię jeśli coś się sp🤬oli? Osobiście wychodzę z założenia, że nie należy się szacunek bo na niego trzeba sobie w życiu zapracować ALE wdzięczność tym ludziom się należy za ich pracę, poświęcenie i to nie tylko w górnictwie.

A koleżka Will70, przestań tryskać tym kujawskim na klawiaturkę tylko pochwal się nam wszystkim jak c🤬jowo rozegrałeś swój marny żywot, że zarabiasz i robisz w gówno pracy? Mi byłoby wstyd zap🤬lać za najniższą krajową i mieszkać u rodziców w domu i jeszcze im op🤬lać lodówkę. I jak ty synu k🤬y się nie wstydzisz spojrzeć w lustro?
Zgłoś
esa 2025-04-27, 7:57 2

👍🏻
Są prace których maszyny nie wykonają... 🤷🏻‍♂️ Ale te roboty wykonują wyspecjalizowni górnicy. Tzw Rabunkarze. Najgorszy błąd jaki w "karierze" zrobiłem to kurs rabunkarza... 😂

co ma żona górnika? wyrabowany przodek.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-04-27, 7:58 1
esa napisał/a:

co ma żona górnika? wyrabowany przodek.

Górnik wchodzi najgłębiej ... 😉

[ Dodano 2025-04-27, 08:00 ]
brodatyyy napisał/a:

A ja tam nie rozumiem po k🤬ę się wykłócać odnośnie danych zawodów oraz ich zarobków. W każdej dziedzinie gospodarki macie c🤬li, którzy tworzą zły PR owemu zawodowi. Czy dupa mnie boli od tego, że jacyś górnicy w Polsce zarabiają X kasy a ktoś inny ochłapy? Nie, jest masa zawodów, które są z natury niebezpieczne, w których ryzykuje się każdego dnia swoim życiem bądź zdrowiem a ludzie, którzy takie zawody wykonują to raczej świadomie podjęli decyzje o wyborze takiej drogi zawodowej. Czy szacunek tym ludziom się należy tylko dlatego, że schodzą pod ziemie i c🤬j wie czy wyjdą na powierzchnię jeśli coś się sp🤬oli? Osobiście wychodzę z założenia, że nie należy się szacunek bo na niego trzeba sobie w życiu zapracować ALE wdzięczność tym ludziom się należy za ich pracę, poświęcenie i to nie tylko w górnictwie.
A koleżka Will70, przestań tryskać tym kujawskim na klawiaturkę tylko pochwal się nam wszystkim jak c🤬jowo rozegrałeś swój marny żywot, że zarabiasz i robisz w gówno pracy? Mi byłoby wstyd zap🤬lać za najniższą krajową i mieszkać u rodziców w domu i jeszcze im op🤬lać lodówkę. I jak ty synu k🤬y się nie wstydzisz spojrzeć w lustro?

Mądrego to i dobrze posłuchać... 👍🏻
Zgłoś
PRESING23 2025-04-27, 8:52
Eco wyngiel
Zgłoś
Love_is_Love 2025-04-27, 9:17
K🤬a emocje jak w kopaniu na pustyni. W Minecrafcie.
Zgłoś
Kefir30 2025-04-27, 9:22
Się śmiejecie ale za taką kasę to ja też bym tam poszedł.
Zgłoś
ZiooMall 2025-04-27, 9:29 2
A te cieniutkie sztachety to tam odgrywają rolę dekoracji tej ich nowo budowanej jaskini mieszkalnej? jakieś profile z których później będą robić scianki działowe czy ki c🤬j?🤣
Zgłoś
BigLebovsky 2025-04-27, 9:45 5
Will70 napisał/a:

Właśnie dla ciebie i tobie podobnych wrzuciłem ten materiał. Co prawda @Shaloin_Majster zgasił cię jak peta i przydeptał,ale jeszcze ci k🤬iu cos dopowiem. Nie będę pisał o prądzie i cieple żebyś mógł się w domu uczuć i skończyć choć podstawówkę (z czego i tak nie skorzystałeś). Nie będę pisał o bezpieczeństwie państwa polskiego,nie będę pisał o tym prądzie którego używano w szpitalu gdy matka z łona swego na świat cię wydała (no chyba że rodziła cię w pustostanie wśród strzykawek i butelek po jabolach). Napiszę ci przyjacielu nieuczony o czymś innym. Przykleiłeś się do górnictwa bo tak ci TVN 24 kazał. Wiesz jakie przywileje mają kolejarze? Wiesz jakie policjanty i wojsko? - a nic nie produkują! Wiesz ile jest obciążeń budżetowych w różnych innych grupach zawodowych?!
No i na koniec jedna mała rada - ścisnij jaja, CV do ręki zap🤬laj pod dowolną kopalnię. Tam czekają na ciebie te mityczne pieniądze i przywileje. Droga wolna.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie