w komentach jeden bonusik nie zwiazany z astronomia!
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.podpis użytkownika
Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein@UP o tym nie pomyslalem
![]()
@androgenius
Po 1. grzecznie sie wypowiedzialem na temat tego co mysle, Twoja agresja jest zbedna, no chyba, ze dzis znow dostales lomot w szkole, to troche Cie usprawiedliwia![]()
po 2. obrot wokół wlasnej osi byl pierwszym co przyszlo mi do glowy i zamiast pomyslec od razu skomentowalem, moj blad
po 3. nie oceniaj kazdego wlasna miara, to ze Tobie google do wszystkiego potrzebne i kazdego od razu tam posylasz, odkrywa tylko Twoje ograniczenie, tak sie sklada, ze wzorow znam az w nadmiarze i nie musze pytac "wujka" o kazda p🤬le![]()
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.@androgenius Idź spać bo ci mama zabierze klawiaturę.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.ja p🤬lę.....
"planeta w całości zrobiona z diamentów"
k🤬a? a kto ją zrobił wobec tego?
jesteśmy zbudowani z gwiazd....no też mi odkrycie a niby z czego k🤬a? osobne pierwiastki zarezerwowane dla ludzkiego mięsa?
ić z tym gównem na kwejka....niby okej ale błędów w ciul