👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Marian Pudzianowski napisał/a:
Ale się uśmiałem...
![]()
No co? Grunt że Call of Duty

CBŚ napisał/a:
Kto do sadisticowego teamu coda?
Jak masz na myśli COD4 to w każdej chwili

Kirby dobra giera. Sam ciułałem na 64!
Fajnie się zgrało z Codem. Piwko

Call of Duty to się skoczyło an pierwszym MW. Później to tylko zrzynka z kasy z ludzi i odgrzewanie kotleta. Ale pamiętam ile set godzin przegrałem na ESL w COD 4, aż łeska się kręci w oku...
Oj tam jaka zrzynka ? No dobra grafika ta sama, ale fabuła się rozkręca. Mi się bardzo spodobał ten wątek związany z wojną w bliskiej przyszłości. Tak samo fabułą w Black Ops. Zimna wojna, tajne misje itd. Nowości ma wnieść podobno BO II z swoim "trybem strategicznym" ale jak zawsze skończy się na wyzwiskach od małego 12 letniego Amerykanina, że mamy cheaty ...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie