Oto różnica jaka zachodzi w świecie marketingu. Twarzą nowej kampanii firmy Calvin Klein został czarny tranzystor plus size (czyt. spasiona świnia). Ja p🤬lę
Promowanie dewiacji pełną parą. Jak widać na zdjęciu dotychczas wyglądało to znacznie lepiej ale jakiś lewacki debil zarządził zmiany.
Szkoda bo mieli spoko perfumy
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
polanie małpy perfumami nie uczyni z niej człowieka...
~DMT
2020-06-25, 17:00
Barnellini napisał/a:
Szkoda bo mieli spoko perfumy
Tylko CHANEL Egoiste... Używam od wielu lat, jest prze kozak...
Zajebisty zapach, pryśniesz się rano, możesz iść na basen, do sauny, 5x prysznic, a tego sk🤬iela dalej intensywnie czuć...
@up Perfumy są dla gejów, prawdziwy facet pachnie dymem z cygara wypalanego po wyrąbaniu lasu.
~DMT
2020-06-25, 17:07
Kriski napisał/a:
@up Perfumy są dla gejów, prawdziwy facet pachnie dymem z cygara wypalanego po wyrąbaniu lasu.
Główną bazą, jak i nutą zapachową w Egoiste, jest właśnie tytoń...
~DMT napisał/a:
Tylko CHANEL Egoiste... Używam od wielu lat, jest prze kozak...
Zajebisty zapach, pryśniesz się rano, możesz iść na basen, do sauny, 5x prysznic, a tego sk🤬iela dalej intensywnie czuć...
kogo obchodza twoje preferencje i co to znaczy "tylko"

on lubi inne i c🤬j
Kriski napisał/a:
wódka i potem
Takie czarne baby wyobrażam sobie, że nazywają się Dikembe Mutombo
żmij
2020-06-25, 17:15
Tutaj nie można liczyć na półśrodki. łapcie:
swampman napisał/a:
kogo obchodza twoje preferencje i co to znaczy "tylko" on lubi inne i c🤬j
Niektórych obchodzą. To jest forum, więc wymiana opinii na różne tematy jest nie tylko dozwolona ale i wskazana. Poprzez "tylko" należy rozumieć, że to są czyjeś ulubione a nie, że już jedzie mi spuścić wp🤬l bo mnie się podobały Calvin Klein One (następne kupię inne bo nie dołożę nawet grosika do budżetu takich odszczepieńców). Spokojnie chłopaku
swampman napisał/a:
wódka i potem
Dodałbym do tego jeszcze tani tytoń
Jeszcze jedno estetyczne zdjęcie z kampanii reklamowej firmy:
Pamiętam jak w starym politniepoprawnym filmie z Eddiem Murphym, dwaj obyci na Wall Street ż__owscy bracia Duke postanowili zrobić sobie jaja i pozwolili bezdomnemu afroamerykaninowi poprowadzić rodzinną firmę. Ilekroć analizuję to co się współcześnie odp🤬la, to przypomina mi się właśnie "Nieoczekiwana zmiana miejsc" i mam wrażenie, że i tym razem jakieś ż__ostwo z kręgów biznesowych odpowiada za ten szajs. Jak to się stało, że piękna szczupła modelka została wyrugowana przez spasionego cz🤬cha i nikt nie ma odwagi powiedzieć co o tym myśli?
ale taki trend jest i nie ma co się podniecać, że pokazują kobiety czarne czy białe takie jakie są a nie fotoszopy. Na zachodzie to standard, że masz downa, kalekę , stare kobiety , ogólnie całkiem przeciętnych ludzi reklamujących marki .
boo
2020-06-25, 18:05
[quote=" ogólnie całkiem przeciętnych ludzi .
Czarnych, w dodatku transa w to nie mieszaj
Eknen napisał/a:
ale taki trend jest i nie ma co się podniecać, że pokazują kobiety czarne czy białe takie jakie są a nie fotoszopy. Na zachodzie to standard, że masz downa, kalekę , stare kobiety , ogólnie całkiem przeciętnych ludzi reklamujących marki .
nooo to jest w c🤬j przeciętne... spasiony tranzystor... Podzielisz się w jakim zakątku zachodu żyjesz, żeby mógł zweryfikować lub ominąć tą część
W Harleemie wzrośnie im sprzedaż gaci, które będą nosić do opuszczonych spodni.