tak od 06:00
Marsz by spokojnie przeszedł ale antifie by odbyty powypadały gdzyby zamiast rzucać kamieniami siedzieli sobie na squocie.
Tak jak za tuska, podpalić ruską budke i zwalić na nacjonalizm. Są dziesiątki filmików jak policja podpala własny radiowóz, jak tajniacy ubrani w dresy rozpoczynają zadyme itp. Ale leming jeden z drugim i tak będzie p🤬lil że znowu ci kibole.
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.podpis użytkownika
"Jak wyjść z kryzysu - SRU"Marsz by spokojnie przeszedł ale antifie by odbyty powypadały gdzyby zamiast rzucać kamieniami siedzieli sobie na squocie.
Tak jak za tuska, podpalić ruską budke i zwalić na nacjonalizm. Są dziesiątki filmików jak policja podpala własny radiowóz, jak tajniacy ubrani w dresy rozpoczynają zadyme itp. Ale leming jeden z drugim i tak będzie p🤬lil że znowu ci kibole.
Witam Ciebie mój Ty rycerzu w srebrnym kapeluszu.
Covid jest zaplanowany, ziemia płaska, a smoki istnieją, ale lemingi i tak będą mówić, że jest inaczej.
Jesteś tak bardzo zamknięty w swoim świecie, że szukasz teorii spiskowych aby tylko nie okazało się że twój świat jest błędy. Na prawdę p🤬lnij się w głowę jeżeli uważasz że kibole, którzy nap🤬lają się maczetami nie są wstanie podpalić byle czego tylko po to aby to zrobić.
Czekam na film gdzie policja popala swój radiowóz nie mogę się doczekać.
Poproszę 5 linków, piszesz że są dziesiątki. Pewnie nawet nie odpiszesz albo zamiast wysłać dowody tego twojego szurowego p🤬lenia to napiszesz, że jestem lewakiem, albo inne gówno, ale dowód nie zobaczymy.
Witam Ciebie mój Ty rycerzu w srebrnym kapeluszu.
Covid jest zaplanowany, ziemia płaska, a smoki istnieją, ale lemingi i tak będą mówić, że jest inaczej.
Jesteś tak bardzo zamknięty w swoim świecie, że szukasz teorii spiskowych aby tylko nie okazało się że twój świat jest błędy. Na prawdę p🤬lnij się w głowę jeżeli uważasz że kibole, którzy nap🤬lają się maczetami nie są wstanie podpalić byle czego tylko po to aby to zrobić.
Czekam na film gdzie policja popala swój radiowóz nie mogę się doczekać.
Poproszę 5 linków, piszesz że są dziesiątki. Pewnie nawet nie odpiszesz albo zamiast wysłać dowody tego twojego szurowego p🤬lenia to napiszesz, że jestem lewakiem, albo inne gówno, ale dowód nie zobaczymy.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.podpis użytkownika
Lepiej walczyć o coś niż żyć bez celu...Na prawdę p🤬lnij się w głowę jeżeli uważasz że kibole, którzy nap🤬lają się maczetami nie są wstanie podpalić byle czego tylko po to aby to zrobić...
A co powiesz na to:?