👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a Henio mówił że jego warsztat najlepszy we wsi i wszystko da radę pospawać,a tu dupa z przodu i z tyłu

Panowie spokojnie, nie ma co się denerwować. Jeżeli komuś nie podoba się zawartość serwisu niech go opuści. Można także filtrować materiały czyli nie oglądać wszystkiego, wtedy zamiast rzucania mięsem będziemy mieli ciekawą dyskusję!
Malinaa czy ktoś karze Ci wszytko oglądać?
Czy zakładając tu konto ktoś Ci obiecał, że wszystkie materiały będą się przede wszystkim Tobie podobać?
Czy masz jakiś kompleks, że przy wyrażaniu swojej opinii bluzgasz na nabzdyczony, niedowartościowany 18 latek?
Ogarnij się, nie podoba się nie musisz piwa stawiać, nie musisz oglądać, nie musisz komentować... a jak się nie podoba, to wypier... ekhm... usuń konto.
Czy zakładając tu konto ktoś Ci obiecał, że wszystkie materiały będą się przede wszystkim Tobie podobać?
Czy masz jakiś kompleks, że przy wyrażaniu swojej opinii bluzgasz na nabzdyczony, niedowartościowany 18 latek?
Ogarnij się, nie podoba się nie musisz piwa stawiać, nie musisz oglądać, nie musisz komentować... a jak się nie podoba, to wypier... ekhm... usuń konto.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie