Coś dla kumatych .
Na złość przechlanym mózgom i wszystkim ograniczonym ludziom.
Pohejtujcie sobie.
noe82 napisał/a:
typowe tłumaczenie narkomana - "przechlane mózgi"
typowe tłumaczenie alkoholika - "zjarane mózgi" idioto j🤬y.
@up twój nick to od IQ ?
podpis użytkownika
Ślązacy! Wasze kobiety mają wąsy.
Mój tato pracował w holandii i do mnie ostatnio `Jak mawiała babka Helka: raz w tygodniu dla zdrowia można zapalić`
podpis użytkownika
Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...
Konto usunięte
2012-12-13, 18:58
kolumbiako lecz się na nogi dziecko, bo na mózg już za późno, bo już nic w tym twoim pustym czerepie nie zostało
Konto usunięte
2012-12-13, 19:01
@noe82
piwo to nie alkohol, to napój gaszący pragnienie, u niektórych jedno a u innych cała krata DOWNIE
tylko że piwo produkują a zielsko samo rosnie DOWNIE ... podtrzymuje, palenie to nie ćpanie , wiem zaraz bedzie chmiel itp.
Konto usunięte
2012-12-13, 19:05
głupie ćpuny "palenie to nie ćpanie", a defekowanie to nie sranie...
Konto usunięte
2012-12-13, 19:19
czuje jak pachnie
Konto usunięte
2012-12-13, 19:32
slep21, " ... podtrzymuje, palenie to nie ćpanie"
Wytłumacz to policji jak będziesz na dołku siedział. A podtrzymuj dalej jak cie przecfelują za kratami.
Konto usunięte
2012-12-13, 20:27
Coś dla kumatych? hahahahahaahah od kiedy praktykujący konsumenci Marychy są kumaci nie rozwalajcie mnie !
NOE 82 - typowe tłumaczenie narkomana - "przechlane mózgi"
A Ty sie czemu tak stawiasz od razu ? Alkoholik ?
Konto usunięte
2012-12-13, 20:30
ksio napisał/a:
Coś dla kumatych .
Na złość przechlanym mózgom i wszystkim ograniczonym ludziom.
Pohejtujcie sobie.
A ja codziennie pije Fante to co jestem fantastyczny???
Brawo, dajcie się prowokować dalej... Kto będzie palił ten będzie palił, kto będzie pił ten będzie pił, taka życiowa prawda... No chyba że mowa o Dzieciakach udających picie, żeby to sobie respekcik podbudować w gimbazie...
Konto usunięte
2012-12-13, 22:26
Polskie społeczeństwo nie jest gotowe na legalizację. W dniu legalizacji by się rozj🤬o samochodami 10x więcej ludzi niż zwykle.
Poza tym jak zalegalizują do dojebią wszelkiej maści podatki, akcyzy, dopłaty i się posracie wtedy, że "za moich czasów..." debile k🤬a. Nikt nikomu nie zabrania zapalić/wypić czasem, a patrząc na tych wiecznie naćpanych idiotów w okolicy (tak, mieszkam na blokowisku) aż się słabo robi. Idę się naj🤬. ;]
Konto usunięte
2012-12-13, 23:16
Marichułanina = biała śmierć!!!
Konto usunięte
2012-12-14, 1:32
A ja lubię się napić i zapalić raz na jakiś czas i p🤬le was wszystkich