Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
mesjans 2025-02-16, 17:05 16
Stara raszpla myślała że jej piękno za darmochę nagrywają.
Zgłoś
kaziuzlasu 2025-02-16, 17:29 2
Babcię trzymają jeszcze wczorajsze buchy
Zgłoś
panar3 2025-02-16, 18:21 24
I dobrze zrobiła. Staje taki z🤬b na przejściu i se filmuje, przeszkadzając, zamiast sp🤬alać na drugą stronę ulicy jak przepis nakazuje. Piwo dla babci za odwagę bo 99% obecnych metroseksualistów bałoby się nawet odezwać, a co dopiero z🤬bowi torebką przyj🤬 po łbie.
Zgłoś
Kris891 2025-02-16, 19:11 1
A już myślałem,że mu powie 50 zł za filmowanie się należy,bo tak samo wyskoczyła z łapami jak ten frajer,który przebiera się za miśka w Zakopanem.
Zgłoś
kolosasz 2025-02-16, 20:13
Zachód - tam to se żyją, kurła ich mać. A u nas?
Ziomek pisał mi, żeby jutro się szykować na zbiorkom, bo jego 25-letnie Berlingo może nie dać rady
po mroźnej nocy pod blokiem. To znaczy pisze, że samo Berlingo dałoby radę, ale nie z tym akumulatorem.
Chłop nie zdołał uzbierać na nowy. Może w przyszłym miesiącu. No, ale to już będzie wiosna, więc pewnie sprawę
oleje i do następnej zimy będzie się bujać z tym ogryzkiem akumulatora.
Tak jest u nas.

podpis użytkownika

Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?

tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Zgłoś
zasranka 2025-02-16, 20:26 6
@kolosasz: nie no, nie p🤬l mości panie 😃🧅 Takie akcje to były popularne w może z 20-15 lat temu, ale teraz??? Aku kosztuje 200-300 zł.
Zgłoś
Blaszanajajeczniczka 2025-02-17, 2:31 2
panar3 napisał/a:

I dobrze zrobiła. Staje taki z🤬b na przejściu i se filmuje, przeszkadzając, zamiast sp🤬alać na drugą stronę ulicy jak przepis nakazuje. Piwo dla babci za odwagę bo 99% obecnych metroseksualistów bałoby się nawet odezwać, a co dopiero z🤬bowi torebką przyj🤬 po łbie.

P🤬lisz.. ciekawe jakby to w drugą stronę zadziałało gdybym zaj🤬 babci na przejściu bo by stanęła na chwile
Zgłoś
SQUOR 2025-02-17, 4:59 5
Blaszanajajeczniczka napisał/a:

P🤬lisz.. ciekawe jakby to w drugą stronę zadziałało gdybym zaj🤬 babci na przejściu bo by stanęła na chwile

Torebką byś zaj🤬? Lol
Zgłoś
Marcinqqq 2025-02-17, 8:18 1
no i? chcesz nagrywać to wyp🤬alaj do studia c🤬lu
Zgłoś
winters506 2025-02-17, 10:10 2
Blaszanajajeczniczka napisał/a:

Gdybyś zaj🤬 babci, bo przystanęła na przejściu, to momentalnie stałbyś się śmieciem, gównem i kacapem.
Zgłoś
Blaszanajajeczniczka 2025-02-17, 17:06 2
A ona to kim jest? Zajebista? Bo się zestarzała i wszystko jej wolno?

[ Dodano 2025-02-17, 17:12 ]
Marcinqqq napisał/a:

no i? chcesz nagrywać to wyp🤬alaj do studia c🤬lu

No k🤬o nagrałbyś ziomka jak jedzie autem przez 5 sekund i ktoś by ci zaj🤬 za to.. z resztą jebie mnie to już wyp🤬alaj
Zgłoś
Nemrod90 2025-02-18, 22:25
kolosasz napisał/a:

Zachód - tam to se żyją, kurła ich mać. A u nas?
Ziomek pisał mi, żeby jutro się szykować na zbiorkom, bo jego 25-letnie Berlingo może nie dać rady
po mroźnej nocy pod blokiem. To znaczy pisze, że samo Berlingo dałoby radę, ale nie z tym akumulatorem.
Chłop nie zdołał uzbierać na nowy. Może w przyszłym miesiącu. No, ale to już będzie wiosna, więc pewnie sprawę
oleje i do następnej zimy będzie się bujać z tym ogryzkiem akumulatora.
Tak jest u nas.

Tak, tak, na zachodzie wszyscy jeżdżą Ferrari i Porsche. Skoro jest tam tak dobrze, to czemu sam nie wyjedziesz do któregoś bogatego kraju zachodu i nie skosztujesz tego "miodu"? Przecież granice są otwarte.

BTW, jeśli Twojego kolegi nie stać na nowy akumulator za trzy stówy, to wyobrażam sobie w jakim stanie technicznym musi być ten złom...
Zgłoś
Grymson 2025-02-18, 22:56
panar3 napisał/a:

Dobrze to by było jakby jej wyrwał torebkę i wyk🤬il jej w pysk. Te stare k🤬y myślą że im wszystko wolno bo ktoś im coś jest winien, nosić na rękach i tak dalej. Zero szacunku dla kogoś kto nie okazuje go mi. J🤬 stare k🤬y prądem !
Zgłoś
panar3 2025-02-19, 17:45
Grymson napisał/a:

Dobrze to by było jakby jej wyrwał torebkę i wyk🤬il jej w pysk. Te stare k🤬y myślą że im wszystko wolno bo ktoś im coś jest winien, nosić na rękach i tak dalej. Zero szacunku dla kogoś kto nie okazuje go mi. J🤬 stare k🤬y prądem !

Tato cię gw🤬cił w dzieciństwie czy wujek skoro takie głupoty piszesz? Kobieta ma rację i finito, a jak nie kumasz o co kaman to wyjmij łeb ze sracza bo echo ci we łbie poprzestawiało klepki... i dorośnij. Ha, tfu!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie