Główna Poczekalnia (15) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:16
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-08-08, 18:54
Ja tu widzę potencjał na nowego Bogusia L.

Plus ta gestykulacja
Zgłoś
j0k3 2013-08-08, 19:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-08, 19:25
Melooksg napisał/a:

Niby czemu kur*a dresik? jeansy, sweterek, a pajac go nazwie dresem bo jest krótko obcięty... Wyjdź!

Spokojnie kolo dla jajec tak filmik nazwałem , sam chodzę w krótkich włosach .
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-08, 19:39 1
macie tego gówna wiecej??
Zgłoś
zexomatic 2013-08-08, 20:01
01:52 jego pytong wczuł się w rolę
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-08, 20:41 2
Cytat:

Niby czemu kur*a dresik? jeansy, sweterek, a pajac go nazwie dresem bo jest krótko obcięty... Wyjdź!

Dres to jest potoczna nazwa pewnego stanu umysłowego, a nie ubioru.
O tym, że osobnik na filmie jest dresem świadczy chociażby scena, w której dowiaduje się, że dziewczyna go zdradziła.
Zgłoś
smiechlem 2013-08-08, 20:47
xenofantor jedna scena była pokazywana w filmiku mietczyńskiego. Jak znajde to wstawie :S

Pan na środku "Żyri" To pan Gruza. Twórca taki dzieł stulecia jak Gulczas i YYYYrek
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-08, 21:17
@up nie Gruza a Pujczo czy jakoś tak, nie chce mi się nawet sprawdzać na filmwebie bo nie jest tego wart
Zgłoś
KMD 2013-08-08, 22:17
I ona zrobiła mi loda.

Jebłem Aktora z niego nie będzie, ale świetnie by się nadał jako statysta albo wartownik w filmie
Zgłoś
Lysack 2013-08-08, 23:15
Dresik + stek wulgaryzmów + dziunia blond w różowym Czy może być lepsze połączenie?
Zgłoś
ocwpzw 2013-08-09, 0:46
miota nim jak szatan
Zgłoś
conrad89 2013-08-09, 2:34
Dobry jest nie owija w bawełne jak murzyni na polu
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-09, 10:09 1
Ja tam na castingu miałam czarną kanapę
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem